2 Магістр мистецтв (MA) Програми в Комунікації в спорті 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження спорту та фізичних вправ
  • Комунікації в спорті
Сфери навчання
  • Дослідження спорту та фізичних вправ (2)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Магістр мистецтв (MA) Програми в Комунікації в спорті

      Магістр мистецтв - це тип інтенсивного навчання для студентів, зацікавлених у проведенні кар'єри в галузі соціальних та гуманітарних наук. Випускники цих програм часто готуються до майбутніх докторських програм та керівних посад.

      Що таке магістр спортивного спілкування? Спортивне спілкування - це відносно нова галузь вивчення інтересів громадськості до спортивних медіа та розваг. Цей тип програми ступеня призначений, щоб забезпечити студентів глибоким, міждисциплінарним фоном у спортивних медіа, мовлення, журналістики та аналізу. Курси в такій програмі можуть включати зв'язки з громадськістю, спортивну рекламу, управління соціальними мережами, етику в журналістиці та фотожурналістику.

      Студент з магістра в області спортивного спілкування може навчитися бути сильним комунікатором, незалежно від галузі, в якій він або вона можуть піти. Ці студенти також мають великі дослідницькі та аналітичні навички, які можуть допомогти їм досягти особистих цілей та процвітати майже в будь-якій подальшій кар'єрі.

      Вартість заробітку магістра може варіюватися в залежності від таких факторів, як тип коледжу чи університету, тип програми ступеня та тривалість необхідних курсів. Студенти повинні вивчати вартість різних університетів, звернувшись до приймальної комісії.

      Спортивне спілкування - це стрімко зростаюча сфера, що має потенціал для численних робочих місць, що охоплюють широке коло галузей. Найпоширенішою галуззю є трансляція, і випускники можуть розглядати кар'єри як дикторів, журналістів та кореспондентів. Серед інших можливостей - працювати в традиційних друкованих виданнях чи в Інтернеті як спортсмени, журналісти, рекламодавці та менеджери соціальних мереж. Випускники магістра в галузі спорту також вступили до кар'єри в засобах масової інформації та журналістики.

      Є численні коледжі та університети на міжнародному рівні, які пропонують магістра в галузі спорту. Багато шкіл пропонують неповний робочий день та онлайн-курси, які допоможуть вмістити студентів з складними графіками. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.