9 Магістр мистецтв (MA) Програми в Екологічно-раціональне проектування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження сталого розвитку
  • Екологічно-раціональне проектування
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (9)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Магістр мистецтв (MA) Програми в Екологічно-раціональне проектування

      Заробіток майстра мистецтв зазвичай триває два роки, щоб завершити і забезпечує більш інтенсивне вивчення предмету в галузі мистецтва, суспільних наук та гуманітарних наук. Багато студентів вирішили пройти курс підвищення кваліфікації для забезпечення високооплачуваної кар'єри.

      Що таке магістра в галузі сталого дизайну? Сталий дизайн - це вивчення архітектури та методів будівництва, що сприяють екологічній ефективності. Іноді називають "зелене будівництво", ця галузь навчає студентів про вплив будівельних проектів на навколишнє середовище і прагне зберегти енергію, воду та матеріали під час будівництва. Курсова робота такого ступеня може включати дизайн, управління будівництвом, історію архітектури, поновлювані матеріали та зелене технічне обслуговування.

      Студенти у галузі стійкого дизайну можуть навчитися безлічі навичок, які можуть допомогти в особистих та професійних стосунках. У цій галузі студенти можуть відмітити сильні лідерські навички та стати ефективними комунікаторами. Багато студентів отримують творчі навички вирішення проблем, і ці риси застосовні до численних галузей.

      Тривалість програми ступеня, типу школи та місця розташування навчального закладу може вплинути на вартість заробітку магістра. Найкращий спосіб визначити загальну вартість отримання ступеня - це вивчення шкіл окремо та порівняння результатів.

      Кар'єра в галузі стійкого дизайну може бути численною, оскільки нагальна потреба у підвищенні екологічної відповідальності, а студенти з МС можуть часто претендувати на більш лідерські позиції, ніж студенти, які мають лише ступінь бакалавра. Багато професійних фірм, що займаються проектуванням та дизайном, прагнуть отримати висококваліфікованих професіоналів у галузі сталого дизайну для таких посад, як дизайнери, керівники проектів, інспектори та менеджери поставок. Іншу кар'єру можна знайти в бізнесі, енергетиці, технологіях та освіті.

      Є тисячі університетів та інших навчальних закладів у всьому світі, які пропонують ступінь магістра. Багато з цих програм також пропонують варіанти курсів в режимі он-лайн та неповної зайнятості для розміщення різних студентів. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.