4 Магістр мистецтв (MA) Програми в Дослідження авраамічних релігій 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Гуманітарні науки
  • Теологія
  • Дослідження авраамічних релігій
Сфери навчання
  • Гуманітарні науки (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Дослідження авраамічних релігій

    М.А., або Магістр, є диплом присуджується студентам, які закінчують навчальну програму старших курсів. Це може бути ступінь термінал сам по собі, або вона може підготувати одержувачів для дослідження докторська рівня.

    Що таке МА в авраамічних досліджень? М.А. в авраамічних досліджень є ступінь, яка включає в себе вивчення релігій, таких як іудаїзм, іслам і християнство в межах глобальних і історичних перспектив. Студенти, які вивчали такі теми, як філософія, глобальних досліджень та релігії, заробляючи їх ступінь бакалавра може бути добре підходить для цієї Вища. Так як багато хто з текстів досліджуваних буде в арабський або іврит, ви, ймовірно, будуть зобов'язані пройти курси в одному або обох цих мовах, а решта з ваших курсів, швидше за все, зосередитися на вивченні різних релігійних документів.

    Деякі студенти вивчають ступінь магістра в авраамічних досліджень, щоб доповнити ступінь в богослов'ї або божественності і проводити проповіді.Ступінь також може вам право викладати класи про релігію в середній школі або коледжі. Поглиблений студентам знання виграш від програми було б корисно в різних додатках.

    Вартість магістра може бути більше, ніж вартість бакалаврату курсових, але він все одно буде сильно розрізняються залежно від програми, яку ви виберете. Звернення в приймальній комісії в школі, яку ви претендуєте, щоб це найкращий спосіб, щоб отримати точну інформацію про навчання.

    Ступінь магістра в авраамічних досліджень може надати вам знання та навички, щоб застосувати спеціалізацію в рамках програми докторантури або роботу в цій галузі. Робота перспективи включають міністерства, вчених, листи і дослідження. Якщо ви в змозі освоїти іврит або арабська під час програми, це може надати вам з ще більш перспективних можливостей.

    Там може бути неповний робочий день або на сайті варіанти для деяких MA в програмах Авраама досліджень.Щоб дізнатися більше, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.