4 Магістр мистецтв (MA) Програми в Бухгалтерський облік і фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Економічні дослідження
  • Бухгалтерський облік
  • Бухгалтерський облік і фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Бухгалтерський облік і фінанси

    І великі і малі корпорації та організації постійно потребує кваліфікованих і навчених фахівців бухгалтерського обліку, які можуть ефективно підтримувати і управляти їх книги. Якщо ви добре з цифрами і насолоджуватися фінансової організації, магістра мистецтв (MA) в області бухгалтерського обліку і фінансів може бути для вас.

    Що таке магістра в галузі бухгалтерського обліку та фінансів? Простіше кажучи, це дослідження критичних принципів бухгалтерського обліку і фінансів, щоб отримати професійні знання та навички в галузі фінансового менеджменту. Студенти вчаться кількісного аналізу і прийняття рішень стратегії відповідно з місцевими, державними та федеральними правилами фінансової звітності та правил. Теми курсу можуть включати в себе аналіз витрат, корпоративні та індивідуальні підготовку податків, бюджету та фінансів і професійні методи аудиту.

    Є численні переваги заробляти ступінь магістра в галузі бухгалтерського обліку та фінансів. У переважній більшості випадків, студенти вказують на сильний ринок праці, що відкриває їм з цим типом ступеня.Справді, за даними американського Бюро статистики праці, фінансові професії, як очікується, зросте більш ніж на 10 відсотків до 2018 року.

    Витрати, пов'язані з МА в області бухгалтерського обліку та фінансів варіюватися залежно від установи та за місцем розташування. Важливо, щоб звернутися в школу ви зацікавлені в прямо для того щоб визначити точний хід та реєстраційні збори.

    Студенти, які заробляють цей тип ступеня часто йдуть далі, щоб стати корпоративним бухгалтерів, особисті фінансові планування та інвестиційних аналітиків. Вони також йдуть далі, щоб стати аудиторами, бюджетні аналітики, підготовки податкової та фахівці з планування та бухгалтерів. Через добре округлені природи цього ступеня просунутого рівня, випускники знаходять, що вони кваліфіковані для широкого спектра державних і приватних позицій фінансового менеджменту.

    Є багато можливостей, щоб заробити ступінь магістра в галузі бухгалтерського обліку та фінансів, як у Сполучених Штатах і в усьому світі.Численні можливості існують, щоб заробити цей ступінь в Інтернеті, який є практичним варіантом для працюючих фахівців та студентів-заочників. Для початку, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.