1 Магістр мистецтв (MA) Програми в Безпека харчових продуктів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Науки про харчові продукти
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр мистецтв (MA) Програми в Безпека харчових продуктів

Студенти переслідують магістра мистецтв, коли вони зацікавлені в просунутому навчанні, який виходить за рамки бакалавра. Багато студентів, які шукають ступінь магістра, раніше закінчили програми для студентів в гуманітарних та природничих науках.

Що таке MA в галузі безпеки харчових продуктів? Ця програма стосується застосування наукових методів виробництва, транспортування та зберігання продуктів харчування. Коли ви проводите магістерські роботи в цій галузі, ви можете закінчити курси в галузі сільського господарства, управління водними ресурсами, харчових наук, виробництва продуктів харчування, біології та ветеринарії. Ця багатопрофільна програма включає в себе суміш необхідних тем, факультативних та групових проектів. Ви можете вибрати зону фокусування, проводити індивідуальні дослідження або працювати з професіоналами у цій галузі. У деяких програмах вам може знадобитися заповнити дисертацію або остаточний проект до закінчення навчання.

Заробіток ступеня магістра буде позиціонувати вас як лідера у вашій галузі. Більше можливостей для кар'єри та вищої початкової заробітної плати часто можна отримати тим, хто має вищу освіту. Ваша експертиза та навички можуть задовольнити вас, оскільки проблеми з безпекою продуктів харчування продовжують зростати.

Витрати, пов'язані з завершенням магістра в галузі безпеки продуктів харчування, будуть різними в залежності від обраної вами школи та програми. Заробіток магістра зазвичай вимагає від одного до трьох років повного навчання. Зв'яжіться зі своїми навчальними закладами, щоб дізнатись більше про їхні гонорари та навчання.

Після закінчення ступеня магістра, ви зможете знайти роботу як консультант або менеджер у сільському господарстві чи охороні здоров'я. Випускники у вашій галузі часто знаходять роботу з урядовими установами або міжнародними продовольчими компаніями. Ви також зможете працювати як дослідник у університеті чи іншому бізнесі. Якщо ви хочете продовжити академічну дистанцію, то ступінь магістра часто є необхідною умовою для отримання докторантури.

Почніть свою кар'єру в галузі безпеки продуктів харчування, вивчаючи багато навчальних можливостей, описаних на нашому сайті. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.