12669 Магістратура Програми в Europa for 2024

Магістратура Програми в Europa for 2024Filter
    • Pécs, Угорщина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Новий магістерський курс з інженерії комп’ютерних наук є однією з найважливіших програм на нашому факультеті. Він має на меті надати інженерам з технічних дисциплін, пов'язаних з науками про інформаційні технології, навички для продовження кар'єри в комп'ютерній та інформаційній інженерії. Програма передбачає глибоке розуміння теорії та практики інформації, вивчення збору інформації, систем і технічних методологій, а також їх застосування в інженерії. Основні напрямки дослідження включають розробки в інтелектуальних системах і багатопроцесорних технологіях.

    • Borås, Швеція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете формувати майбутнє ІТ? Ви бажаєте захоплюючої та повноцінної кар’єри, яка впливає, спрямовує та підтримує глобальну ІТ-індустрію? Якщо вам потрібен міцний освітній фон, який зробить це реальністю, тоді наша магістерська програма (один рік) з інформатики – кероване даними управління ІТ – це програма для вас. У цій програмі ви будете розвивати знання для формування майбутнього ІТ.

    • Barcelona, Іспанія

    Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ми живемо в глобалізованому світі, де компанії все частіше вибір на користь централізації у своїй діяльності. У цьому середовищі, логістика, операції, закупівлі, поставки і розподіл своєї продукції або послуг стає найважливішою опорою диференціації та обслуговування клієнтів. Крім того, Барселона налаштований в якості одного з головних міст Європи логістики, як його місце розташування і об'єктів та операторів інфраструктури і, отже, за кількістю компаній у цьому секторі.

    • Madrid, Іспанія
    • London, Великобританія
    • + 2 more

    Денне навчання

    15 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Очний магістр, акредитований Conférence des Grandes Écoles у Франції. Навчання в Мадриді та Лондоні ESCP Business School Campuses, магістра з нерухомості надасть вам необхідні навички та мережу для досягнення успіху в цьому захоплюючому та конкурентному секторі в міжнародному бізнес-контексті. Учасники, які викладають всесвітньо відомі викладачі та запрошені експерти-практики, отримають передову освіту, яка поєднує теорію з реальним застосуванням, щоб стати лідерами в галузі.

    • Valencia, Іспанія

    Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Іспанська

    Подвійний університетський ступінь магістра з інтегрованого управління якістю, навколишнім середовищем і запобігання професійним ризикам є ступенем, який користується великим попитом у сфері бізнесу, ідеальним доповненням і допомогою для студентів вищої освіти, які хочуть працювати в галузі.

    • London, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Магістр мистецтв у галузі сучасного творчого письма в Northeastern University London дає студентам знання, ремісничі навички та дисципліну, необхідні для творчого письменника зараз. Доступних шляхів до публікації більше, ніж будь-коли. Однак орієнтування на літературному ринку двадцять першого століття вимагає спеціальних навичок і знань разом із мистецькою майстерністю.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Випускники мають знання християнської теології в її історичному, систематичному та практичному вимірах. Вони здатні працювати з біблійними текстами мовами оригіналу та володіють герменевтикою християнських текстів, з особливим акцентом на традиції Реформації, а також у діалозі з іншими християнськими традиціями, з філософією та з суспільними науками. Вони знайомі з феноменологією релігії, з традиційними світовими релігіями та з новими релігійними рухами.

    • Manchester, Великобританія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ви навчитесь умінням забезпечувати безперебійне протікання процесів, особливо перед проблемами та можливостями, що випливають із глобальних досягнень бізнесу. Ви отримаєте життєво важливі знання та практичні навички, щоб стати менеджером із професійних операцій, проектів або ланцюгів поставок у глобалізованому середовищі.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    24 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Програма IU забезпечує підвищення кваліфікації та досвід роботи з великомасштабними даними та їх аналізу, що дає вам змогу отримувати цінну інформацію, приймати обґрунтовані рішення та стимулювати інновації на основі даних у різних галузях. Зі ступенем IU з Data Science ви будете фахівцем у поточних розробках у програмному забезпеченні, розробці інфраструктури та технології великих даних. Оснастивши вас потрібними навичками, ця програма допоможе вам перетворитися на експерта, здатного розробляти складні програми та системи для обробки даних як у приватному, так і в державному секторах.

    • Budapest, Угорщина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Мета цієї програми - навчити картографів професійного картографічного підходу, заснованого на теоретичних та практичних знаннях високого рівня. Ця програма рекомендована заявникам, які хочуть керувати та координувати дослідницькі проекти з картографічної та геоінформатичної діяльності, а також мати знання та навички для вирішення традиційних проблем на основі картографії та інформаційних технологій.

    • Online

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Французький, Англійська

    В умовах все більш глобалізованого та конкурентоспроможного світу, де присутні та майбутнє компаній знаходяться на зовнішніх ринках, програма EMIB забезпечує вирішення зростаючого попиту на професійні знання в міжнародних справах та зовнішній торгівлі.

    • Turku, Фінляндія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма розвитку харчових продуктів надає вам компетенцію для вирішення завдань наукових досліджень та розробок у харчовій промисловості та наукових колах.

    • Dublin, Ірландія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    • Lisbon, Португалія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Купажований

    Англійська

    Football Business Academy є світовим лідером у сфері футбольної бізнес-освіти, метою якого є прискорення професіоналізації футбольної індустрії та розвиток нинішніх і майбутніх лідерів у грі. FBA , заснований у 2017 році та розташований у Швейцарії, найбільш відомий своїм провідним ступенем – Професійний магістр у футбольному бізнесі – який є 12-місячною програмою з двома прийомами щороку.

    • London, Великобританія
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Станьте цифровим інноватором, готовим вирішувати будь-які бізнес-завдання, пов’язані з цифровою трансформацією та передовими технологіями. Магістр управління цифровими трансформаціями та лідерства - це програма повного робочого дня, яка триває від 18 до 21 місяця і викладається у двох кампусах: Лондоні та Парижі. Інноваційна та унікальна навчальна програма програми базується на чотирьох стовпах: когнітивні навички та лідерство, цифрові технології, управління трансформацією та професійний розвиток.