60 Магістратура Програми в Енергетичний менеджмент 2024

Магістратура Програми в Енергетичний менеджмент 2024Filter
    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Будьте успішними в зеленій та блакитній економіці. Навчіться розуміти системи та проекти як з технічної, так і з економічної точки зору в майстерні з відновлюваних джерел енергії. Завдяки нашій міждисциплінарній концепції, яка базується на навичках, ви насолоджуєтесь першокласними перспективами роботи.

    • San Francisco, США

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Електричні енергетичні системи швидко перетворюються, створюючи робочі місця в енергетичному секторі серед найбільш швидкозростаючих у США. Наша програма надає студентам позиції щодо енергоменеджменту у державному, приватному та некомерційному секторах для підтримки майбутнього з низьким вмістом вуглецю.

    • London, Великобританія
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Станьте майбутнім енергетичним лідером - отримайте необхідні навички та знання для успішної кар’єри енергоменеджменту. Магістр енергоменеджменту розроблений, щоб надати вам цілісний, 360-градусний погляд на енергетичний бізнес, що охоплює всі енергетичні ринки від нафти та газу до відновлюваних джерел та електроенергії.

    • Milan, Італія

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Купажований

    Італійський

    Спеціалізований магістр RIDEF 2.0 Політехнічного університету Мілана готує майбутніх фахівців у сфері енергетики та екологічного переходу з 2003 року. Спеціалізований магістр зосереджується на підготовці та освіті тих, хто хоче працювати в галузі сталого розвитку, відновлюваних джерел та енергоефективності. . Спеціалізований майстер підходить як для молодих випускників, так і для досвідчених працівників.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Метою цієї 18-місячної програми є забезпечення вузькоспеціалізованого курсу, який навчає студентів працювати в енергетичній промисловості, брати участь в існуючих процесах управління енергетичними ресурсами та впроваджувати нові високоефективні енергетичні системи. Цей курс відповідає зростаючому попиту на кваліфікованих фахівців у цій галузі, з урахуванням директив спільноти та національних нормативних актів, щоб сприяти підвищенню енергоефективності та виробництва енергії з відновлюваних джерел енергії.

    • Monterrey, Мехіко
    • Zapopan, Мехіко
    • + 26 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    30 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Розвиток країн вимагає гарантування адміністрування послуг та використання енергії в контексті сталого розвитку. Для цього необхідно впроваджувати інновації в енергетичному менеджменті, надавати перевагу збереженню невідновлюваних енергетичних ресурсів та віддавати перевагу використанню альтернативних джерел енергії.

    • Cranfield, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Енергопостачання має фундаментальне значення для наших будинків і робочих місць. Цифрові енергетичні системи — це нова дисципліна, яка використовує потужні цифрові інструменти та різноманітні цифрові моделі для розв’язання та керування дедалі складнішими сучасними енергетичними системами. У рамках цієї дисципліни цифрові інструменти та моделі використовуються для аналізу даних з різних енергетичних систем і джерел, а також для розробки нових стратегій управління та операцій і бізнес-моделей.

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Цей міжнародний магістр з енергоменеджменту надає студентам спеціальні навички в енергетичних основах, технологіях, галузях і ринках, політиках і стратегіях, вирішуючи проблеми інвестицій і технологічних рішень. Програма дає чудовий зв’язок зі світом енергії та міцну основу для міжнародної професійної кар'єри на посадах, пов'язаних з енергетикою.

    • Toulouse, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Програма магістерської освіти зосереджена на сферах електричних енергетичних систем, призначених для кількох промислових застосувань. Вони пов’язані з виробництвом, зберіганням, перетворенням, транспортуванням і споживанням енергії. Лекції та проекти високого рівня стосуються силової електроніки, електродинаміки та мехатроніки, нових технологій енергетики та управління енергетичними системами.

    • New Orleans, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Майстер школи управління енергетикою Фрімена (MME) - це 10- або 18-місячна програма, сертифікована STEM, стратегічно розроблена навколо енергетичного бізнесу.

    • Nantes, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма магістра в галузі ядерної інженерії, трек в галузі вдосконаленого управління ядерними відходами (ANWM) призначена для надання кваліфікованих та спеціалізованих людських ресурсів європейським та міжнародним державам, що розробляють ядерну технологію, і фокусується на демонтажі та виведенні з експлуатації ядерних установок та поводженні з відходами. Поєднання науково-технічних навичок із знаннями управління та високою культурою безпеки (людський фактор та організаційна безпека) має ставитись для безпеки людини та навколишнього середовища як першочергового числа.

    • Arnhem, Нідерланди

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    На цьому магістерському курсі ви зосередитесь на тому, щоб стати авторитетом у сфері сталих енергетичних систем. Сталі та відновлювані енергетичні системи мають вирішальне значення для енергетичного переходу. Інженери потрібні для розробки та налаштування цих систем. Хочете вдосконалити свої інженерні навички та спеціалізуватися в цій новій цікавій галузі? Реєструйтеся на майстер-клас зі сталої енергетики на HAN!

    • Boston, США

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Спираючись на знання з природничих та соціальних наук, гуманітарних наук, техніки тощо, магістр енергетики та навколишнього середовища відкриває двері до кар'єри, яка залишає слід у світі. Наші випускники формують екологічну політику та планування, перевершують енергетичний аналіз та екологічний консалтинг, а також розширюють сферу діяльності неурядових організацій.

    • Thessaloniki, Греція
    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Магістр в енергетичні системи спрямоване на тих студентів, які хочуть розвивати високу ударну кар'єру в швидко розвивається енергетики.

    • Dundee, Великобританія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська