20 Магістратура Програми в Хорватія for 2024

Магістратура Програми в Хорватія for 2024Filter
    • Rotterdam, Нідерланди
    • Bilbao, Іспанія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Запрошуємо майбутніх урбаністичних мислителів, яким цікаво та цікаво, як ми можемо відродити постіндустріальні міста! Ця захоплююча та унікальна магістерська програма хоче створити освітній досвід, який визнає та критично реагує на проблеми міст у різних формах та на етапах постіндустріального переходу та виховує наступне покоління спеціалістів з навичками та знаннями 21 століття, необхідними для вирішення викликів та можливості міст з перехідною економікою та надрізноманітних суспільств. Це ідеальна програма для професіоналів, які займаються проектуванням, плануванням, управлінням або оцінкою міста, які хочуть приєднатися до енергійної спільноти знань та інновацій, яка прагне переосмислити більш стале міське майбутнє. RePIC підтримує трансформаційні способи викладання, дослідження та навчання, реагуючи на специфічні виклики та характеристики постіндустріальних міст.

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Сучасний світ характеризується експоненційним зростанням кількості даних, отриманих з різних джерел. Збір, зберігання та обробка даних є центральними елементами сучасної торгівлі та науки, які швидко впроваджуються в різних сферах від бізнес-аналітики та маркетингу до комп’ютерного зору та обробки природної мови. Усі вони покладаються на передові алгоритми, моделі, обчислювальні методи та ефективні та масштабовані комп’ютерні системи – все це охоплено магістерською програмою навчання комп’ютерів.

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Програма аспірантури INTER-EnAgro пропонує теоретичні та практичні знання, спрямовані на стале використання та управління природними ресурсами, такими як ґрунт та вода, а також позитивні та негативні наслідки діяльності людини, насамперед сільського господарства, на ці ресурси. Програма розроблена як продовження навчання в бакалавраті і дає можливість продовжити навчання в аспірантурі.

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма з цифрового маркетингу зосереджуватиметься на «ширшій картині» та підготує вас мислити стратегічно та нестандартно в контексті маркетингу. Не зволікайте, продовжуйте вдосконалювати свої навички у сфері цифрового маркетингу.

    • Miskolc, Угорщина
    • Zagreb, Хорватія
    • + 2 more

    Денне навчання

    24 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    TIMREX, побудований на основі існуючих потужних магістерських програм з розвідки корисних копалин, є спільним ступенем магістра з розвідки корисних копалин із додатковими інноваційними та підприємницькими навичками. Програма має сильний акцент на діяльності на місцях, а застосування інноваційних методів розвідки та рішень є спеціалізацією TIMREX серед магістерських програм EIT. У літній період між першим і другим роками навчання від студентів очікується інтенсивна польова робота. Студенти розвиватимуть свою підприємливість, інноваційні та соціально-громадянські навички за підтримки промислових та дослідницьких партнерів.

    • La Rochelle, Франція
    • Athens, Греція
    • + 4 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця спільна магістерська програма з морської біотехнології є інтегрованою міждисциплінарною програмою, яка пропонується в рамках одного з перших транснаціональних європейських університетів. Програма забезпечує студента високоякісною академічною освітою, розвитком професійних компетенцій у галузі морської біотехнології (також називається блакитною біотехнологією) та допомагає у вирішенні глобальних проблем.

    • Split, Хорватія

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Аспірантура (магістр) з менеджменту гостинності та туризму є першим дослідженням такого роду, орієнтованим на міжнародний туристичний ринок з акцентом на придбанні практичних навичок і знань, які можна застосувати в будь-якій точці світу. У рамках цієї навчальної програми студенти проходять стажування в деяких з найпрестижніших світових готелів, туристичних компаній та організацій, а також ресторанів, що дозволяє їм отримати конкурентну перевагу на ринку праці.

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    У наш час практично неможливо натрапити на інженерну галузь, яка б не пов’язана з обробкою інформації. Безпрецедентний рівень важливості інформації в сучасних суспільствах пов’язаний головним чином із швидким розвитком комунікаційних технологій. Обмін даними між різнорідними гравцями, від людей, через автономні автомобілі до роботів, є основною передумовою будь-якої спільної діяльності. Це було б неможливо без складних систем обробки даних і комунікацій. Зрозуміло, що інформація йде рука об руку з комунікаційними технологіями, тому ці галузі об’єднані в магістерську навчальну програму «Інформаційні та комунікаційні технології».

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Електроенергетика – це багатопрофільна галузь, яка досліджує та сприяє ефективному та ефективному виробництву, передачі, розподілу та використанню електроенергії, а також управління енергією. Стала енергетика та передові енергосистеми мають першорядне значення для майбутнього людської цивілізації.

    • Dubrovnik, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Аспірантури в галузі економіки та бізнесу Економіка триває два роки. тобто чотири семестри. (120 кредитів). Після закінчення аспірантури, студенти отримують академічну ступінь магістра в галузі економіки або економіки бізнесу.

    • Zadar, Хорватія

    На кампусі

    Хорватська

    Аспірантура з археології спрямована на розвиток спеціалізованих знань з однієї з основних археологічних піддисциплін (доісторична археологія, класична археологія, середньовічна та постсередньовічна археологія, підводна археологія). Також аспірантура має на меті повністю розвинути розуміння та застосування методів науково-дослідної роботи, що використовуються в археології.

    • City of Zagreb, Хорватія

    На кампусі

    Хорватська

    Оволодівши фаховим навчальним планом з корпоративних фінансів, студент набуде конкретних теоретичних знань, необхідних для критичного мислення, та вміння застосовувати їх на практиці. Студент опанує знаннями, навичками, загальними та специфічними компетенціями та отримає відповідні, систематичні та поточні знання з корпоративних фінансів, які можуть бути практично застосовані при прийнятті рішень щодо фінансів у корпораціях.

    • Zagreb, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Хімічна та екологічна технологія (CET) - це університетська програма аспірантури. Заняття проводяться виключно англійською мовою, на класичних лекціях екс-катедри. CET - це міждисциплінарна навчальна програма, що забезпечує студентам навички та знання з технічних наук; хімічна, екологічна та матеріальна інженерія та природничі науки; прикладна та аналітична хімія.

    • Rijeka, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Дискретна математика є галуззю математики, що має справу з дискретними математичними структурами, тобто математичними структурами над рахунковими множинами (кінцеві множини або множини з однаковою потужністю як натуральні числа). Теми з дискретної математики, серед інших, включають комбінаторику, теорію графів, теорію кодування і криптографію.

    • Rijeka, Хорватія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти, які навчаються та закінчують програму навчання в університеті, яку пропонує економічний факультет у Рієці, отримають компетенції та навички, важливі та необхідні в їхній майбутній кар’єрі як магістра з економіки бізнесу.