96 Магістратура Програми в Тайвань for 2024

Магістратура Програми в Тайвань for 2024Filter
    • 135號, Тайвань

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма магістратури, запропонована Інженерним коледжем, включає: машинобудування, хімічне машинобудування та матеріалознавство та промислове машинобудування та менеджмент

    • Taipei, Тайвань

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    M.Ed. У навчанні та інструкціях основна увага приділяється навчанню-орієнтованому навчанню, вивченню теорій та стратегій, оцінці мобільного навчання та навчання.

    • Chiayi City, Тайвань

    Денне навчання

    2 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Головна програма, яка забезпечує академічну підготовку для студентів, які прагнуть продовжити академічну кар'єру в області електротехніки в вищих навчальних закладів або науково-дослідними інститутами, є спеціально пристосована для задоволення різних потреб студентів в їх майбутніх наукових досліджень. З керівництвом консультантів, навчальні програми призначені для потреб найкраще підходять для студентів в їх майбутній напрямок досліджень.

    • Tainan, Тайвань

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Theological education at Chang Jung Christian University, Taiwan is aimed at training committed leaders who are pursuing a wide range of vocations including parish ministry, hospital chaplaincy, ecumenical movements, voluntary organizations, social work, the teaching profession, and more.

    • Hsinchu, Тайвань

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Через багатопрофільних повноважень свого факультету і вищої якості своїх науково-дослідних установ, то GIEE залучає студентів високого калібру з різних інженерних та наукових дисциплін.

    • Hong Kong, Гонконг
    • Hefei, Китай
    • + 4 more

    Заочне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Цей 18-місячний магістра в галузі інформації та технології управління Програма надасть Вам новітні знання в області інформаційних технологій і управління, і дасть вам перевагу над іншими на ринку.

    • Tainan, Тайвань
    • Taipei, Тайвань

    Денне навчання

    На кампусі

    Майстер Програма створення Digit і розваги Interactive (англійською вчили) - Тайвань індустрії дизайну завоював 450 нагород в 4 головних міжнародних нагород в галузі дизайну в Японії G-Mark, США, Німеччини IDEA, якщо і Reddot ...

    • Taipei, Тайвань

    Денне навчання

    На кампусі

    Місія Департаменту японський запропонувати ряд гнучких курсів і програм для задоволення різних соціальних потреб та навчання студентів у вищій мірі кваліфікованих громадян з передовими мовні навички та глобальному сенсі.

    • Taichung, Тайвань

    На кампусі

    Англійська

    • Taipei, Тайвань

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Повна англійська та міждисциплінарна програма з акцентом на персоналізовану та розумну медицину, штучний інтелект та машинне навчання та біомедичні сигнали та обробку

    • Causeway Bay, Гонконг
    • Seoul, Південна Корея
    • + 2 more

    Заочне навчання

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Програма надасть вам фінансову хватку, необхідну для успіху та вирішення бізнес -завдань у будь -якому секторі. Якою б функцією ви не займалися, навички та знання у таких сферах, як корпоративні фінанси; фінансові ринки; фінансовий облік. Зміцнить ваш авторитет та здатність бачити загальну картину вашої організації у глобальному контексті.

    • New Taipei, Тайвань

    Програма магістра мистецтв (MA) на кафедрі іноземних мов та літератури дає ступінь після бакалаврату, призначений для осіб, які цікавляться викладанням мультимедійних мов, західними культурами та літературою. Навчальна програма програми базується на синергії теорії та практики та розроблена, щоб допомогти студентам стати видатними вченими та професіоналами у галузі літератури та мови.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Департамент RTF пропонує своїм майбутнім аспірантам дві програми для зміцнення своїх професій. Студенти можуть або здобути ступінь магістра з дослідницького треку або ступінь магістра образотворчого мистецтва (MFA) з виробничого треку. Перша-це дворічна програма, призначена для проникливих студентів, які хочуть стати дослідниками для проведення прикладних досліджень у медійних кампаніях та впливу на медіа. Остання є трирічною програмою, призначеною для творчих студентів, які хочуть стати професійними письменниками та продюсерами для створення творчих робіт для ЗМІ у різних форматах.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Taipei Medical University з 2001 року, з моменту її заснування, понад вісімнадцять літ, після декана Лін Чжетанг, декана Європи Ген Лян, президента Цайхен Хуя та декана важкої праці Ван Дайаня, після школи отримала значні масштаби та результати. торік (2018) вісім Юе взяв на себе обов’язки декана. Після офіційного вступу на посаду декана у березні цього року (2019) він відстоюватиме дух естафети, успадковуватиме спадкоємність, використовуватиме інноваційне мислення, навчатиметься змін, прийме ентузіазм та перетворить Стоматологічну школу на новий рівень. З місією "культивувати наступне покоління високоякісної стоматологічної медицини та талантів досліджень та розробок" та баченням "наполегливо працювати у міжнародній першокласній стоматологічній школі", післяшкільна школа запропонує чотири стратегії "різноманітного розвитку, спільної роботи" , міжнародна інтеграція та стійка діяльність ». Шість основних цілей "обслуговування, навчання, дослідження, клінічні, галузеві університетські та міжнародні" присвячені популяризації різних планів дій для виконання різних завдань та місій

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Освітні цілі магістерської програми: Виховувати таланти менеджменту з передовими можливостями управління галуззю Виховувати таланти управління з практичними дослідженнями Виховувати таланти управління з гуманістичною опікою Співпрацювати з розвитком промислової глобалізації та розвивати таланти управління з міжнародним баченням 2. Основні компетенції магістерської програми Розширені професійні знання в управлінні та вміння застосовувати навички написання есе та логічне мислення Практика ставлення до трудової етики та здатність навчати керівництва команди Міжнародна перспектива та передові здібності до іноземної мови