43 Магістратура Програми в Пуерто-Ріко (США) for 2024

Магістратура Програми в Пуерто-Ріко (США) for 2024Filter
    • Bayamón, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Програма магістра в галузі електротехніки (ME) призначений для підготовки студентів знаннями, навичками і відносини, необхідні для виконання в якості ефективних і висококваліфікованих фахівців в області спеціалізації силових і контрольних систем. Обидві спеціалізації орієнтовані на моделювання, проектування та практичні знання систем.

    • Bayamón, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Департамент машинобудування пропонує дві умови проведення майстер-ступенів: Магістр наук (MS) в області машинобудування і магістра технічних наук (ME) в машинобудуванні. У кожної модальності дві спеціалізації пропонуються: аерокосмічній та енергетичній.

    • Barranquitas, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Майстер наукової програми в галузі біотехнології із спеціалізаціями в галузі біотехнології рослин і General біотехнології має на меті формування професіоналів, що володіють знаннями, навичками, відносини і соціальні зобов'язання, які дозволяють їм приймати відповідальні внесок в наукові розробки для наших суспільство і просуванню біотехнології.

    • San Juan, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Департамент музичної освіти та загальних студій об’єднує всіх тих студентів, які хочуть стати викладачами музики в школах Пуерто -Ріко та за кордоном. Наша програма підготовки вчителів є лідером у навчанні музичного педагога в Пуерто -Ріко, пропонуючи студентам можливість розвивати свої навички критичного мислення та естетичного судження, а також високий рівень музичної діяльності. Він завершує підготовку компонентом професійної майстерності, що дозволяє йому практикувати вчительську професію за трьома різними спеціальностями: інструментальною, хоровою та загальною, як на початковому, так і на середньому рівнях.

    • Ponce, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Вона зосереджена на методах досліджень менеджменту Бізнес -стратегія Введення в комунікації Інтегрований маркетинг Написання для ЗМІ Гідність людської особи Шлюб та сім'я Основні курси Менеджерський маркетинг Прикладні зв'язки з громадськістю Публічність та просування Інтегрована комунікаційна кампанія

    • Bayamón, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Зосередження на біохімії та клітинній біології, імунології, науковій методології, біостатистиці, медицині. бактеріологія, паразитологія, мікологія, вірусологія, діагностична бактеріологія.

    • Guaynabo, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Метою магістра в галузі програмування інтерактивних технологій є розвиток професійних програмістів з необхідними навичками для участі у багатонаціональних або незалежних компаніях індустрії програмування інтерактивних технологій.

    • Mayagüez, Пуерто-Ріко (США)

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Ця повністю онлайн -програма призначена для професіоналів з різних галузей, які бажають передати свої знання в таких сферах, як, але не обмежуючись: викладачі, розробники програм, координатори та адміністратори навчальних закладів, люди, які усвідомлюють необхідність здобуття знань у своїй галузі. галузі знань та розробляти, впроваджувати та/або координувати онлайн -програми. Ця програма надає знання та навички, необхідні для оволодіння розробкою та впровадженням онлайн -інструкцій, що перетворює професіоналів у цій галузі на високоспеціалізованого лідера. Ця програма узгоджується з освітньою роботою на міжнародному рівні, як у навчанні, так і впровадженні стандартів онлайн-освіти, а також у моніторингу та дотриманні цих програм.

    • Gurabo, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Спеціальність „Медіація конфліктів” пропонує теоретично-практичну підготовку та необхідну підготовку для розвитку та професійної практики в адміністративних процесах, поєднуючи вирішення конфліктів з управлінською практикою. Розвиток медіаційних служб дозволив людям, які пройшли цей тренінг, працювати сьогодні як медіатори як у сімейних, громадських, управлінських службах медіації, так і в якості викладачів та викладачів цього та іншого тренінгу.

    • Bayamón Pueblo, Пуерто-Ріко (США)

    На кампусі

    Іспанська

    Вища програма магістра з спеціальності "Оцінка та ефективність" прагне розвинути компетентних лідерів у своїй професії, здатних розробляти та впроваджувати плани оцінювання результатів навчання та аспектів, що стосуються ефективності. Навчальна програма забезпечує студента знаннями та вміннями, необхідними для роботи в якості оцінювача та консультанта в процесах оцінювання, пов'язаних з оцінюванням освітніх програм.

    • Hato Tejas, Пуерто-Ріко (США)

    Іспанська

    Ця спеціальність відповідає потребі у підготовці викладачів природничих наук, які належним чином підготовлені в концептуальному та методологічному плані, ефективно працювати в класі та при професійному оформленні навчальної програми як спеціалісти у цій галузі.

    • San Juan, Пуерто-Ріко (США)

    Англійська

    Ступінь магістра ландшафтної архітектури в Політехнічному університеті Пуерто-Рико надає новітні можливості для кар’єрного зростання. PUPR пропонує два навчальні програми для аспірантів, що ведуть до магістра ландшафтної архітектури (MLA), обидва з яких вимагають дипломної роботи. Особи з усіх академічних професій (бакалавр) можуть приєднатися до магістратури (першого професіонала) як можливість зміни кар’єри. Особи, які вже мають ступінь бакалавра з ландшафтної архітектури (перший фахівець) або архітектури, можуть здобути ступінь магістра після фаху.

    • Gurabo, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Університет Ана Г. Мендес, Гурабо Кампус пропонує ступінь магістра наук (MS) в галузі машинобудування та магістра техніки (ME) в галузі машинобудування. Спеціалізація «Альтернативна енергетика» надає студенту можливість для розвитку через курси та дослідження в галузі управління різними альтернативними джерелами енергії, такими як сонячне, вітрове, океанське та біопаливо.

    • Carolina, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Іспанська

    Професіонал програми соціальної роботи сприяє соціальної та економічної справедливості та справедливості, а також добробуту людей і соціальних систем. Соціальні працівники використовують теорії людської поведінки та соціальних систем, щоб втручатися в ті точки, де люди взаємодіють зі своїм середовищем. Права людини та соціальна справедливість є фундаментальними умовами соціальної роботи. Соціальні працівники пропонують різноманітні послуги окремим особам, сім’ям, групам, організаціям і громадам.

    • San Juan, Пуерто-Ріко (США)

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Усі наші програми належним чином ліцензовані Комітетом з освіти Пуерто-Рико (CEPR) та акредитовані Комісією середніх держав з питань вищої освіти (MSCHE). На рівні бакалаврату (програми підготовки вчителів) ми маємо спеціалізовану акредитацію, надану Радою з питань акредитації підготовки викладачів (CAEP).