110 Магістратура Програми в Норвегія for 2024

Магістратура Програми в Норвегія for 2024Filter
    • Bodø, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    MAR-BIO — це науково-дослідницька магістерська програма, яка поєднує в собі компетенцію з різних скандинавських країн для навчання професіоналів наступного покоління в сфері блакитного зростання та морської циркулярної економіки. Завдяки міждисциплінарному підходу студенти отримують уявлення про взаємодію між рибальством, аквакультурою, навколишнім середовищем, правом, управлінням, виробництвом та використанням морських біоресурсів.

    • Alesund, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр управління інноваціями та сталим розвитком бізнесу розширить ваш бізнес-експерт за допомогою поєднання курсів з інновацій, підприємництва, сталого розвитку та управління змінами. Подайте заявку сьогодні та приєднайтеся до нашої першої когорти агентів змін у нашій новій програмі MSc.

    • Bodø, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете допомогти розробити регіональні рішення глобальних проблем і викликів? У цій міждисциплінарній програмі навчання однією з цілей є навчання та розвиток лідерів, які розуміють цю динаміку. Знання, які ви отримаєте під час цієї освіти, дозволять вам очолити роботу зі змін і розвитку в рамках сталого створення синьо-зелених цінностей.

    • Lyon, Франція
    • As, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    European MSc Agroecology - це європейська програма, яка координується ISARA та веде до подвійного ступеня між ISARA та Норвезьким університетом наук про життя (NMBU).

    • Ghent, Бельгія
    • Trondheim, Норвегія
    • + 2 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    AquaH, міжнародний магістр наук з управління охороною здоров'я в аквакультурі, - це 2-річна магістерська програма, яка вивчає взаємодію між здоров'ям видів аквакультури та їх середовищем. Програма сприяє стабільному постачанню здорових і смачних морепродуктів, навчаючи експертів, здатних розробляти інноваційні рішення для поточних і майбутніх проблем зі здоров'ям і хворобами в галузі аквакультури.

    • Oldenburg, Німеччина
    • Stavanger, Норвегія

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) є першою афро-європейсько-азіатською спільною магістерською програмою Erasmus Mundus (EMJM) із вивчення міграції, яка спільно проводиться трьома африканськими, чотирма європейськими та двома азійськими партнерами: Університетом Ольденбурга в Німеччині, Університетом Ставангера в Норвегії, Університет Південної Чехії в Чехії, Університет Нової Горіці в Словенії, Жіночий університет Ахфад в Судані, Університет науки і технологій Мбарара в Уганді, Університет Вітватерсранда в Південній Африці, а також Маханірбан Калькуттська дослідницька група і Рабіндра Бхараті Університет в Індії. Вони спільно забезпечують зміст і логістику для EMMIR як повністю інтегрованої навчальної програми з різними елементами спільного викладання та присвоєння спільного ступеня магістра, зареєстрованого в EQAR (Європейському реєстрі забезпечення якості вищої освіти). EMMIR – це EMJM, який співфінансується Європейським Союзом у рамках Erasmus+ Key Action 2.

    • Online Norway

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    CRCM — це онлайн-програма навчання з інноваційними методами навчання, такими як відеолекції, письмові роздаткові матеріали, живі та записані гостьові лекції, проектна робота, ігри, вікторини, синхронізовані семінари, навчання через дослідження, супервізії, цифрові семінари та більше. Програму можна прийняти як повний робочий день (2 роки) або частковий (3-4 роки). Це дозволяє студенту поєднувати навчання з роботою.

    • Molde, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Завдяки нашій дослідницькій навчальній програмі в університетському коледжі Молде ми дозволяємо нашим студентам побудувати глибоке розуміння економіки та ділового адміністрування, що є необхідним для досягнення успішної кар'єри в сучасному світі. Ваш вибір програми навчання важливий. Він рекламує майбутнім роботодавцям, які ваші інтереси та яку роботу ви можете виконувати. Ступінь магістра з економіки та ділового адміністрування рекламує майбутнім роботодавцям, що ви зацікавлені в економіці та бізнесі та можете впоратися з важкими рішеннями. Наші випускники добре підготовлені для роботи менеджерами, радниками або спеціалістами в різних організаціях як у приватному, так і в державному секторах.

    • Kristiansand, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма з математики має дві спеціалізації: одну з математичної освіти, а іншу - з чистої математики. Математична освіта охоплює питання, пов'язані з викладанням математики, і готує учнів стати вчителями математики; чиста математика глибше заглиблюється в передові концепції та методи.

    • Oslo, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете сформувати технологічний ландшафт завтрашнього дня? Ця магістерська програма надає вам як теоретичні основи, так і найкращі практики з галузі. У цій магістерській програмі ви розвинете глибоке розуміння фундаментальних концепцій штучного інтелекту та аналізу даних. Ви також отримаєте широкі знання про різні алгоритми штучного інтелекту, від класичних до просунутих, а також здатність розробляти, оцінювати та застосовувати їх. Навчання проводитиметься англійською мовою.

    • Drammen, Норвегія
    • Rauland, Норвегія
    • + 5 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма в галузі системотехніки в Nise є унікальною програмою в Норвегії завдяки тісній і зацікавленого співробітництва з міжнародними та провідних високотехнологічних компаній.

    • Oslo, Норвегія
    • Stavanger, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Хочете мати глибоке знання теологічних проблем і навчитися самостійно працювати з богословськими темами в академічному контексті?

    • Bodø, Норвегія

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Програма спрямована на розширення ваше розуміння енергетичних питань, допомогти вам розвинути знання конструктивного використання бізнес-адміністративної теорії, і залишити вас з активним ставленням до бізнес-процеси управління, особливо пов'язаних з енергетичним сектором.

    • Gjøvik, Норвегія
    • Oslo, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Медіа Технології технології та методи для підтримки людського спілкування на відстань в часі і просторі.

    • Lillehammer, Норвегія

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма надає вам різноманітну компетенцію, яка готує вас до складних посад у галузі, таких як менеджер, аналітик даних або бізнес-консультант. Основна мета програми полягає в тому, щоб виховати кращих економістів і менеджерів, які можуть використовувати зростаючу доступність даних за допомогою найсучасніших аналітичних методів.