469 Магістратура Програми в Мехіко for 2024

Магістратура Програми в Мехіко for 2024Filter
    • San Francisco, США
    • Buenavista, Мехіко

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Майстер мистецтв у галузі вивчення міграції - це дворічна програма з 31 ступеню, яка починається кожного осені. Студенти отримали можливість навчатися в Університеті Ібероамерикана в Мехіко (заняття проводяться англійською мовою) протягом другого семестру, але однаковий навчальний план пропонується в USF . Студенти, які навчаються в Мехіко, повертаються до USF на другий рік. Програма складається з п'яти основних курсів, чотирьох спеціальних тем курсів та чотирьох дослідницьких семінарів. Доступні літні польові дослідження та поїздки за зануренням, включаючи можливості, що пропонуються по всьому світу понад 200 єзуїтських університетів та ієзуітських інститутів та організацій соціального обслуговування.

    • Monterrey, Мехіко

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Цю програму було адаптовано, щоб запропонувати вам той самий надзвичайний досвід EGADE у класі в поєднанні з контентом, який надається через цифрові платформи. Ми надаємо індивідуальну підтримку всім заявникам на програми та допущеним кандидатам протягом усього процесу вступу до EGADE.

    • Monterrey, Мехіко
    • Online Mexico

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Іспанська

    Інженерія була одним з найбільших стимулів прогресу в сучасному суспільстві, оскільки вона дозволила нам вийти за межі природи людини. В даний час існують надзвичайно вимогливі обставини, такі як перенаселення, зростання тиску на природні ресурси, гіперпов'язані суспільства та інновації, які поширюються по всьому світу за все менший час; Зіткнувшись з цією панорамою, виникає зростаюча потреба у підготовці фахівців у галузі інженерії з більш широким та аналітичним баченням, необхідним для просування до сучасного суспільства на основі ілюстрацій, знань та критичного діалогу.

    • Tlaquepaque, Мехіко

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Щоб вирішити невід'ємні проблеми сучасного життя, нам потрібно підходити до участі виробничих галузей у соціально -економічному розвитку з іншої точки зору. Наша програма пропонує розробку та застосування стратегічного проектування за допомогою п’яти основних принципів, які створюють цінність для продуктивних організацій у контингентному світі: особистісно орієнтований підхід, екосистемне бачення, засноване на циркулярній економіці, міждисциплінарна та міждисциплінарна спрямованість, зобов’язання сприяти значення інновацій та критичне усвідомлення цивілізаційних переходів. Настав час внести свій внесок у створення іншого світу, де дизайн та інновації служать людям у зв’язку з природою та сприяють створенню справедливішого та справедливішого суспільства.

    • Madrid, Іспанія
    • Online
    • + 1 more

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Дізнайтеся про взаємозв’язок між архітектурою, міським плануванням, бізнесом і містами — і про те, як їх можна застосувати до існуючих складних проектів нерухомості. Щоб стати провідними професіоналами майбутнього, наші студенти онлайн-ступеню магістра з нерухомості можуть стежити за останніми тенденціями, застосовувати інноваційні цифрові інструменти та мати стійке, цілісне розуміння поточних факторів нерухомості. Ця 15-місячна магістерська програма з неповним робочим днем є онлайн-магістерською програмою з нерухомості в поєднанні з п’ятьма тижнями очних сесій, що робить її сумісною з професійним і особистим життям студентів.

    • Online Mexico

    Денне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    З офіційним ступенем магістра з фінансових ризиків ви будете навчатися як професіонал, здатний розвивати свою професійну діяльність у сфері максимальної актуальності, такій як управління фінансовими ризиками як у фінансових установах, так і в страхових компаніях чи інвестиційних фондах.

    • Valle de Bravo, Мехіко

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 семестрів

    Купажований

    Іспанська

    Вивчайте екологічне право та державну політику в міждисциплінарному середовищі з експертами, присвяченими розробці, застосуванню та комплексній оцінці нормативно-правової бази та державної політики. Ступінь магістра з права навколишнього середовища та державної політики стосується регулювання та державної політики від її фактичного впровадження, а не лише концептуально; критично аналізуючи можливий вплив на правосуддя та соціально-екологічну справедливість через приватну чи державну сферу.

    • Puebla City, Мехіко

    Заочне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Executive Masters в фінансовому управлінні програмою орієнтована на потребу «нового» фінансового світу, зосередившись на основних можливостях: навички міжнародної орієнтації, поглиблений фінансова експертизи, а також управлінь та аналітичні здібності необхідні для зміни навколишнього середовища.

    • Chihuahua, Мехіко

    Денне навчання

    4 Місяці

    На кампусі

    Іспанська

    Програма зосереджена на комплексній підготовці людських ресурсів на післядипломному рівні, які, залучаючись до діяльності з генерування, перевірки та/або передачі знань, а також професійної підготовки, відповідають інноваційними та заснованими на знаннях пропозиціями на вимоги до вирішення проблеми систем тваринництва, сталого використання та експлуатації природних ресурсів у Чіуауа, Мексиці та навіть за її межами.

    • Caracas, Венесуела
    • Panama City, Панама
    • + 5 more

    Денне навчання

    На кампусі

    Магістр фінансів - це двомовна програма (50% іспанська та 50% англійська), вузькоспеціалізована в області, призначена для задоволення нових потреб світового фінансового сектора...

    • Buenavista, Мехіко

    Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Майстер в спілкуванні з Virtual Media прагне до підготовки вчителів для підтримки професійних комунікаційних проектів за допомогою віртуальних коштів, за підтримки панування цифрових технологій і мов програмування.

    • Naucalpan de Juárez, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    ЧОГО ВИ ВЧИТЕТЕСЯ? Ви будете розробляти, контролювати та оцінювати системи якості для підвищення продуктивності в організаціях. Ви будете розробляти та розробляти загальні стратегічні плани якості. Ви будете застосовувати ІТ для того, щоб покращити загальні процеси якості будь -якої організації.

    • Puebla City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Ця програма орієнтована на студентів бакалаврату та випускників інженерних наук загалом, зацікавлених у розвитку навичок та застосуванні знань з адміністративних сфер та технологічних інновацій для пропонування стратегічних рішень поточних проблем.

    • Mexico City, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Що ви дізнаєтесь Ви отримаєте такі знання: Психологічна оцінка та вимірювальні тести, а також підходи психологічного інтерв’ю та їх наслідки. Мультикультурні та міжкультурні психосоціальні процеси, а також питання психології праці та вплив цифрового середовища на людей.

    • Cortazar, Мехіко

    На кампусі

    Іспанська

    Основна мета навчання в аспірантурі університету - підготовка спеціалістів з конкретних дисциплін для дослідження, впровадження інновацій, поглиблення та розширення своїх знань та культури; Так само вони дозволяють своїй участі у розвитку науки, техніки та гуманітарних наук співпрацювати у трансформації та інноваціях освітніх систем та секторів товарів та послуг.