40 Магістратура Програми в Латвія for 2024

Магістратура Програми в Латвія for 2024Filter
    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма спрямована на забезпечення професійних досліджень у галузі спортивної науки відповідно до державних економічних, культурних та соціальних потреб у контексті спортивної науки, а також на надання професійних студій на основі теорій спортивної науки, що відповідають професійним стандартам, практично застосовні для освіти та спорту спеціаліст.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма готує менеджерів та лідерів зі стратегічних комунікацій та зв'язків з громадськістю, здатних не лише керувати комунікаційною компанією, структурними підрозділами компанії, державними установами чи муніципальними організаціями, але й продовжувати кар'єру політика, державного службовця чи бізнесмена. Набутий рівень знань дозволить вам навчати комунікації інших, самостійно працювати у своїй галузі, керувати командою та продовжити навчання в докторантурі.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти програми магістра з біостатистики мають доступ до добре обладнаних аудиторій та сучасних комп’ютерних класів з найновішими матеріально-технічними ресурсами, ІТ-обладнанням, статистичним програмним забезпеченням (R, SAS, IBM SPSS Statistics, STATA), аудіо- та відеообладнанням, інтерактивними дошками, як а також бібліотека з великими базами даних досліджень з усього світу.

    • Jelgava, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Поточні економічні тенденції в Латвії та Європі виділити необхідність висококваліфікованих фахівців і дослідників в галузі економіки, управління і соціологічних досліджень.

    • Espoo, Фінляндія
    • Bordeaux, Франція
    • + 4 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Оскільки населення світу та ЄС зростає разом із добробутом та добробутом, споживання на душу населення також зростає. Особливо в ЄС споживання випереджає виробництво, особливо стосовно складніших ресурсомістких технологій та продуктів, які стали частиною повсякденного життя. Як наслідок, важливість вторинної переробки та кругової економіки продовжуватиме зростати, щоб диверсифікувати наші джерела постачання та задовольнити наші потреби. AMIS - це магістерська програма з передових матеріалів для інновацій та сталого розвитку. Основна мета програми - дати студентам розуміння повного ланцюжка створення вартості сировини та мислення для інновацій та підприємництва, зосереджених на сталості.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Підніміть свої кар'єрні можливості, занурившись у перетин інженерної майстерності та стратегічного лідерства з нашою магістерською програмою. Завдяки прикладним проектам і симуляціям студенти отримують безцінне уявлення про оптимізацію процесів і стратегії управління. Маючи доступ до академічних партнерств, дослідницьких можливостей та експертного керівництва викладачами, випускники виходять як універсальні лідери, готові формувати майбутнє промислового проектування та управління.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма «Математика та наука про дані» розроблена, щоб запропонувати передову технологічну освіту, яка готує висококваліфікованих спеціалістів, які володіють математикою, статистикою, наукою про дані та програмуванням. Програма навчання пропонує три спеціалізовані підпрограми: Data Science, Technology Mathematics і Pure Mathematics.

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Професійна магістерська програма «Психологія бізнесу та управління людськими ресурсами» надасть перспективним і працюючим підприємцям різносторонні знання для підвищення кваліфікації відповідно до сучасних тенденцій управління. Програма забезпечить широке уявлення про управління людськими ресурсами та бізнес-значущі знання в психології. Метою навчальної програми є надання студентам можливості отримати знання та навички психології управління, необхідні для управління людськими ресурсами, а також підготувати конкурентоспроможних на міжнародному рівні спеціалістів і менеджерів з управління людськими ресурсами, які відповідають вимогам ринку праці. За короткий проміжок часу студенти отримають знання та досвід, необхідні для створення бізнесу, управління людськими ресурсами та використання психології управління. Магістерська програма з бізнес-психології та управління людськими ресурсами складається з навчальних курсів, які не тільки набули популярності в Латвії, але також широко використовуються в міжнародних компаніях, таких як коучинг, супервізія, мережа та інші. Під керівництвом практиків та експертів у галузі буде можливість розвинути свій управлінський та підприємницький потенціал.

    • Riga, Латвія
    • Daugavpils, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Латиська

    Спільна магістерська програма професійного навчання «Економічна безпека» надає студентам поглиблені знання про економічну безпеку та способи її забезпечення в процесі господарської діяльності, а також розвиває навички визначення, запобігання та виявлення ризиків, що виникають у результаті фінансової діяльності. , аналізувати великі обсяги інформації, організовувати та керувати своєю роботою та роботою своїх підлеглих. Міждисциплінарний характер програми гарантує, що студенти отримають знання та навички в галузі права, управління, бізнесу, цивільного захисту та внутрішньої безпеки.

    • Jelgava, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма націлена навчити академічно освічених фахівців і нових вчених з творчої думки і компетенції для прийняття рішень для сприяння подальшому розвитку науки харчових продуктів і виробництва продуктів харчування в Європі, конкурентоспроможність на зовнішніх ринках.

    • Jelgava, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Якщо ви хочете отримати високу кваліфікацію, хороші пропозиції роботи та розширити свої знання в галузі інженерії, ця навчальна програма для вас. Ви можете обрати навчання за чотирма підпрограмами: «Автотранспорт і сервіс», «Агротехнології та техніка», «Енергетика» та «Проектування та виробництво машин».

    • Riga, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Єдина програма такого роду в Латвії, кафедра хіміко-технологічного Riga Technical University не лише встановила стандарт для навчання та досліджень у цій галузі, але й продовжує переглядати межі дисципліни. Студенти навчаються у всесвітньо відомих викладачів із широким спектром досвіду та знань, присвячених творчому, комплексному викладанню та дослідженням, які варіюються від фундаментальних до прикладних.

    • Riga, Латвія

    На кампусі

    Англійська

    Унікальна навчальна програма, яка підготує фахівців, які мають глибокі знання з управлінських наук, циркулярної економіки та соціального підприємництва, що дасть їм можливість створювати, керувати та розвивати компанії з циркулярної економіки та соціального підприємництва.

    • Liepāja, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Професійна магістерська навчальна програма «Інформаційні технології» спрямована на підготовку фахівців високої кваліфікації для професійної діяльності в галузі технологій та телекомунікацій за спеціалізацією «Управління проектами інформаційних технологій».

    • Rēzekne, Латвія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Висококласне професійне навчання сприяє студентам компетенцій у галузі освіти та консультування.