254 Магістратура Програми в Енергетичні дослідження в Europa for 2024

Магістратура Програми в Енергетичні дослідження в Europa for 2024Filter
    • Borås, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • Toulouse, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • Turku, Фінляндія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма магістра в галузі інженерії матеріалів: Матеріали енергетичних технологій готує професіоналів у галузі матеріалознавства з особливою увагою до енергетичних матеріалів.

    • Community of Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    1500 години

    На кампусі

    Іспанська

    Онлайн-магістр з відновлюваних джерел енергії - це інноваційна програма, яка дозволяє отримати два власних ступені, один виданий EALDE Business School , а інший престижним іспанським університетом з міжнародною дією. Мета цієї програми полягає в тому, щоб навчити студентів розуміти функціонування такого бурхливого сектора, як відновлювана енергетика, і вміти керувати та спрямовувати прибуткові проекти з точки зору сталого розвитку.

    • Dublin, Ірландія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    • Wrexham, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Щоб досягти цілей скорочення викидів вуглецю до 2050 року, щоб контролювати зміну клімату, країни-члени ЄС підписали юридично обов’язкові цілі щодо переходу від традиційних джерел енергії з викопного палива до відновлюваних та стійких джерел енергії. Ця програма магістра дає студентам можливість отримати доступ до цієї захоплюючої, динамічної та надзвичайно інноваційної галузі.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Метою програми MSc в ядерній техніці є підготовка інженерів з необхідними навичками для проектування, будівництва та експлуатації електростанцій, установок по переробці радіоактивних відходів, систем, що використовують випромінювання для промислових і медичних застосувань тощо.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Будьте успішними в зеленій та блакитній економіці. Навчіться розуміти системи та проекти як з технічної, так і з економічної точки зору в майстерні з відновлюваних джерел енергії. Завдяки нашій міждисциплінарній концепції, яка базується на навичках, ви насолоджуєтесь першокласними перспективами роботи.

    • London, Великобританія
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Станьте майбутнім енергетичним лідером - отримайте необхідні навички та знання для успішної кар’єри енергоменеджменту. Магістр енергоменеджменту розроблений, щоб надати вам цілісний, 360-градусний погляд на енергетичний бізнес, що охоплює всі енергетичні ринки від нафти та газу до відновлюваних джерел та електроенергії.

    • Groningen, Нідерланди
    • Limerick, Ірландія

    Денне навчання

    3 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    SESyM зосереджується на багатодисциплінарних аспектах енергетичних систем. Він надає навички управління та комунікації, а також необхідні технічні знання для вирішення проблеми переходу енергетичної системи.

    • Oldenburg, Німеччина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма DES пропонує цілеспрямовану наукову навчальну програму, засновану на закінченому ступені бакалавра з інформатики або тісно пов'язаного предмета. Навчальна програма пропонує міждисциплінарний підхід до розробки та аналізу системного інтелекту, необхідного для енергопостачання в майбутній енергетичній мережі.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Іспанія

    Денне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Перша 100% офіційна онлайн-ступінь магістра з відновлюваних джерел енергії, яка охоплює найбільш інноваційні потреби у виробництві чистої електроенергії (сонячна, гідравлічна, біомаса та біопаливо, серед іншого)

    • Gothenburg, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Глобальне потепління та вичерпання ресурсів викопного палива поставили розробку та впровадження сталих енергетичних систем на перше місце в політичному порядку денному в усьому світі. Значні інвестиції в нові енергетичні технології та системи зроблять революцію в наших суспільствах та економіках у найближчі десятиліття. Завдяки унікальному дослідницькому обладнанню та навчанню від провідних світових дослідників і професіоналів галузі, ця найсучасніша освіта підготує вас до роботи в авангарді цієї революції.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Метою цієї 18-місячної програми є забезпечення вузькоспеціалізованого курсу, який навчає студентів працювати в енергетичній промисловості, брати участь в існуючих процесах управління енергетичними ресурсами та впроваджувати нові високоефективні енергетичні системи. Цей курс відповідає зростаючому попиту на кваліфікованих фахівців у цій галузі, з урахуванням директив спільноти та національних нормативних актів, щоб сприяти підвищенню енергоефективності та виробництва енергії з відновлюваних джерел енергії.

    • Milan, Італія

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Купажований

    Італійський

    Спеціалізований магістр RIDEF 2.0 Політехнічного університету Мілана готує майбутніх фахівців у сфері енергетики та екологічного переходу з 2003 року. Спеціалізований магістр зосереджується на підготовці та освіті тих, хто хоче працювати в галузі сталого розвитку, відновлюваних джерел та енергоефективності. . Спеціалізований майстер підходить як для молодих випускників, так і для досвідчених працівників.