149 Магістратура Програми в Дослідження в галузі управління в Франція for 2024

Магістратура Програми в Дослідження в галузі управління в Франція for 2024Filter
    • London, Великобританія
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Станьте цифровим інноватором, готовим вирішувати будь-які бізнес-завдання, пов’язані з цифровою трансформацією та передовими технологіями. Магістр управління цифровими трансформаціями та лідерства - це програма повного робочого дня, яка триває від 18 до 21 місяця і викладається у двох кампусах: Лондоні та Парижі. Інноваційна та унікальна навчальна програма програми базується на чотирьох стовпах: когнітивні навички та лідерство, цифрові технології, управління трансформацією та професійний розвиток.

    • Grenoble, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр прикладного корпоративного управління - це аспірантура в бізнесі, присвячена студентам, котрі прагнуть відкрити та зрозуміти теорії, практики та інструменти, корисні для провідних організацій та прийняття управлінських рішень.

    • Rennes, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Метою цього міжнародного магістра з управління персоналом є підготовка менеджерів з управління персоналом для роботи в англійському та полікультурному контексті - у Франції та / або за кордоном - для малих та середніх компаній з імпорту / експорту або основних міжнародних груп.

    • Nancy, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр прикладного корпоративного менеджменту від IAE Nancy — це програма високого рівня з менеджменту, теоретична та прикладна, тривалістю 2 семестри (13 місяців, вересень-вересень). Він доступний під час безперервного навчання або після отримання ступеня бакалавра чи магістра першого року (тобто після 4 років навчання в університеті). Він орієнтований як на студентів або професіоналів, які не є бізнесом, так і на бізнес. Це дозволяє студентам або менеджерам доповнити свій досвід у некомерційних сферах за допомогою комплексної навчальної програми з бізнесу. Це також дозволяє студентам або менеджерам, які спеціалізуються в певних галузях, розширювати свої перспективи та полівалентність за допомогою посилення поперечних компетенцій, щоб протистояти бізнес-задачам у глобалізованому світі.

    • Toulouse, Франція

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Магістр наук з маркетингу, менеджменту та комунікацій підготує компетентних керівників, які розуміють виклики інтернаціоналізації бренду та цифровізації як у маркетинговому підході, так і в комунікації.

    • Berlin, Німеччина
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Отримайте ступінь магістра з туризму, гостинності та організації подій у BSBI, яка надається у партнерстві з Університетом творчих мистецтв. Протягом цієї магістратури, орієнтованої на галузь, ви розвинете свої знання про індустрію туризму та управління подіями та отримаєте практичні навички, необхідні для адаптації до поточного клімату. Ви вивчатимете модулі, включаючи міжкультурний менеджмент, підприємництво в туризмі та подіях, а також стратегічний підхід у маркетинговому плануванні для гостинності.

    • Nice, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр менеджменту (MiM), Глобальна економічна трансформація та технології (GETT) - це унікальна, виняткова дворічна академічна програма, яка проходить у трьох місцях і надається трьома престижними університетами-партнерами для розвитку вашого міжнародного профілю. Це познайомить вас з управлінськими навичками, яких шукають компанії, які задовольняють потреби сталого розвитку та виклики руйнівних змін, викликаних досягненнями в області інформації та технологій. Ви оберете один із двох міжнародних Pathways , США/Азія чи Європа, і ви навчатиметеся в трьох найкращих університетах світу в Парижі, Сеулі та Берклі для США/Азіатського Pathway або в Парижі, Берліні та Лондоні для Європейського Pathway .

    • Toulouse, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Мета цього однорічного курсу Advanced Master-запропонувати лекції англійською мовою, що стосуються загальних аспектів управління безпекою та їх застосування у різних галузях техніки.

    • Online France

    Денне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Toulouse, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Шукаєте міжнародну кар’єру? Вас приваблює підтримка компаній для розвитку їхнього міжнародного бізнесу? Чи відчуваєте ви натхнення від роботи з людьми з різних культур? Тоді магістр міжнародного менеджменту (MIM) - саме для вас!

    • Paris, Франція
    • Strasbourg, Франція
    • + 1 more

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Магістр управління штучним інтелектом розвиває ваші навички, щоб використовувати потужність ШІ для досягнення більшої продуктивності для організацій у всьому світі.

    • Online

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-магістр наук (MSc) EDHEC з управління міжнародним бізнесом пропонує унікальний захоплюючий досвід навчання в міжнародному середовищі. Програма готує майбутніх консультантів та менеджерів для впровадження позитивних змін в організаціях. Завдяки методу навчання на основі кейсів, програма дає нашим учасникам основні навички, необхідні для управління бізнесом і стратегії, з серйозним академічним досвідом, який викладають міжнародні експерти та професори з найкращих міжнародних бізнес-шкіл.

    • Troyes, Франція

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська, Французький

    SCBS “Programme Grande École” – це ступінь магістра менеджменту, який можна отримати через вступний іспит після завершення 2 або 3 років у вищій освіті. Завдяки різноманіттю напрямків і спеціалізацій (підприємництво, дизайн, фінанси, маркетинг тощо), поточним і досвідченим педагогічним методам ця програма навчить вас залишатися відкритим, мислити нестандартно, приймати світ і ставати актор завтрашнього суспільства.

    • Nice, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Уявіть і розгорніть стратегію запуску інноваційного цифрового продукту.

    • Bayonne, Франція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма «Європейські та міжнародні бізнес-дослідження» - це дворічна аспірантура, призначена для іноземних студентів і випускників. Цей французький державний диплом, який повністю викладається англійською мовою, призначений лише для іноземних студентів. Це національний ступінь магістра, визнаний Міністерством вищої освіти та європейської акредитації Франції