54 Магістратура Програми в Державне управління 2024

Магістратура Програми в Державне управління 2024Filter
    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Майстер мистецтв у державному управлінні об'єднує суворі вчені та стратегічні навички, закликаючи студентів застосовувати новітню теорію, наукові висновки та нові методи управління, щоб допомогти вирішити реальні питання управління та політики. Належні навички державного управління є життєво важливими для успішного прийняття рішень, особливо в той час, коли урядові та некомерційні організації всіх рівнів, як очікується, будуть робити більше з меншим обсягом.

    • Paxton, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Щоб перейти до вищих ланок пожежної служби, ви повинні мати не тільки знання, щоб передбачити та спланувати сьогоднішні складні сценарії надзвичайних ситуацій, ви також повинні показати адміністративні та людські навички ефективного керівника. Магістр державного управління коледжу Анни Марії зі спеціалізацією пожежних та аварійних служб призначений для досвідчених пожежників, офіцерів та інших фахівців пожежної служби, які хочуть перейти на керівні посади та посади високого рівня.

    • Online USA

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Програми магістра державного управління в Огайо в режимі онлайн і для виконавчого керівництва підготують вас до керівних ролей в уряді, некомерційних організаціях, державному секторі та в управлінні надзвичайними ситуаціями та кризами. Незалежно від того, чи обираєте ви повністю онлайн-програму чи програму, яка поєднує онлайн-навчання з можливостями особистого спілкування з колегами та викладачами, ви будете добре підготовлені для створення значних позитивних змін, задовольняючи потреби суспільства.

    • Online

    Денне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    • Limassol, Кіпр

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    У всьому світі перед урядами та державними установами стоїть завдання надавати високоякісні послуги, швидко реагувати на потреби громадян і ефективно та результативно вирішувати проблеми. Програма магістра управління державним сектором (MPSM) унікально готує людей, які прагнуть стати менеджерами державного сектора в цьому нестабільному, складному та невизначеному міжнародному середовищі.

    • UK Online, Великобританія

    Заочне навчання

    30 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Світ державної служби змінився, а разом з ним і попит на абсолютно новий набір навичок та спосіб мислення. Ознайомлюючи вас з новітніми, новаторськими практиками, стратегіями та глобальними перспективами державної служби, наша 100% онлайн-магістерська програма з державного управління (MPA) підготує вас до сучасних викликів у державному секторі, забезпечивши вас інструментами для здійснення позитивних змін, де б ви не знаходилися.

    • Niigata, Японія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Цей ступінь програма відповідає потребам ефективного управління, необхідні для здійснення і оцінки політики, які ефективно вирішувати різноманітні суспільні проблеми, такі як екологічний збиток, охорони здоров'я, освіти, національного та регіонального розвитку, реформи системи соціального забезпечення та міжнародної безпеки.

    • Ottawa, Канада

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Програма призначена для студентів, які бажають спеціалізуватися у сфері громадської етики на рівні випускників або підготуватися до докторської роботи; для професіоналів середньої кар’єри, які бажають замислитись та спиратися на свій професійний досвід та попереднє навчання та які, можливо, побажають просунути свою кар’єру, змінити кар’єру чи підготуватися до докторантури.

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Італійський

    • Lugano, Швейцарія

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Італійський

    Магістр державного управління та політики пропонується економічним факультетом та факультетом комунікаційних наук Університету Італії Свіцера Італії, USI , що знаходиться у Лугано та пропагується Швейцарською мережею державного управління (SPAN). Ця денна програма навчання включає 120 ECTS, звичайною тривалістю 2 роки. Державний сектор радикально змінився за останні роки та створює цікаві та захоплюючі професійні можливості, які потребують нових спеціалістів відповідної кваліфікації. Різноманітність здібностей, навичок та знань, необхідних кожному, хто бажає зайняти відповідальну посаду та сприяти змінам у громадськості та у приватному некомерційному секторі - це саме те, що пропонує майстер державного управління та політики.

    • Maastricht, Нідерланди

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма в Європейських суспільних справах була створена в 1999 році і призначена для задоволення зростаючої потреби фахівців, які добре розуміють багатогранні аспекти формування політики в Європі.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Професіоналізація політики та суспільного життя вимагає постійного навчання та підвищення кваліфікації. Люди, які приймають політичні рішення та керують державою, а також ті, хто хоче аналізувати та консультувати в цій сфері, повинні мати спеціалізовану підготовку та знати такі теми, як історія, право, економіка, адміністрація та протокол. Крім того, вони повинні володіти основними сьогодні навичками, такими як лідерство, комунікація, управління кризами та володіння новими технологіями.

    • Richardson, США

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра з громадських справ - це професійний диплом, призначений для підготовки студентів до формування компетенцій та розробки креативних рішень для вирішення проблем у галузі фінансів, лідерства, людських ресурсів та управління проектами. Ступінь підготує студентів до виконання адміністративних та керівних обов'язків у державних та некомерційних організаціях.

    • Rotterdam, Нідерланди

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете зробити внесок у пошук рішень глобальних проблем, таких як конфлікти, бідність, міграція, захист навколишнього середовища та корупція? Тоді цей майстер-трек – це те, що ви шукаєте. Магістерська програма "Міжнародне державне управління та публічна політика" (IMP) - це однорічна програма для випускників, яка стимулює студентів орієнтуватися у все більш багатонаціональному та міжнародному характері державного управління та формування державної політики.

    • Friedrichshafen, Німеччина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Німецький, Англійська

    Сучасні суспільно-політичні виклики, цифрова трансформація держави та адміністрації та боротьба з демографічними змінами мають активний вплив на майбутні урядові та адміністративні дії. Міжпредметна дворічна магістерська програма «Публічне управління та оцифрування | PMD “дозволяє студентам задавати найважливіші питання щодо цих викликів, аналізувати та впроваджувати політичні заходи та підходи.