181 Магістратура Програми в Бразилія for 2024

Магістратура Програми в Бразилія for 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Бразилія

    Денне навчання

    21 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Програма академічної аспірантури з управління в FGV EBAPE складається з магістра та доктора філософії з управління. Тісно пов’язані між собою, ці курси поділяють однакові цінності та принципи. Основною метою магістерської програми є підготовка студентів до докторантів (у FGV EBAPE або в іншому видатному закладі в Бразилії чи в інших країнах світу) або до ринку праці. Основна мета Ph.D. програма покликана підготувати студентів до академічної кар'єри в якості професорів-дослідників в університетах або інших академічних установах у Бразилії чи за кордоном.

    • Nantes, Франція
    • São Paulo, Бразилія
    • + 1 more

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Для майбутніх менеджерів, які пристрасно ставляться до їжі та сільського господарства, програма "Магістр наук у галузі управління харчовими продуктами та агропромисловою діяльністю" (FAM) забезпечує найкращі академічні та практичні знання бізнесу, щоб краще керувати світовими проблемами харчування відповідальним та інноваційним способом.

    • São Paulo, Бразилія

    Заочне навчання

    3 семестрів

    Дистанційне навчання

    Португальска

    Протягом цього магістра студенти будуть готові оцінити сценарії, обговорити деякі з найбільш актуальних тем сучасного суспільства, прагнучи зрозуміти його основні характеристики та дебати в моді;

    • Nantes, Франція
    • São Paulo, Бразилія
    • + 1 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Бразильська студія, розташована в центрі кампусу в центрі міста, пропонує двомовну програму, яка дозволяє прискорити адаптацію до португальської мови та бразильського контексту.

    • São Paulo, Бразилія

    Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Португальска

    Професійний магістр управління бізнесом був створений у 2013 році з метою сприяння освіті для професійного просування в області адміністрування та в областях, пов'язаних з ним, сприяючи поглибленню знань у теорії та практиці управління.

    • Belém, Бразилія

    Денне навчання

    На кампусі

    Португальска

    Бакалаврський курс цивільної інженерії може бути завершений протягом п'яти років (10 періодів) і структурований таким чином, щоб забезпечити класичні теоретичні основи та найсучасніші методи, які зараз застосовуються для вирішення проблем у цій галузі.

    • Manchester, Великобританія
    • London, Великобританія
    • + 5 more

    Заочне навчання

    15 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Наша онлайн-програма цифрового менеджменту для неповного робочого дня була розроблена для того, щоб ви могли протистояти викликам нашого невизначеного сучасного світу, але з графіком, який покращує трансформаційну подорож. Разом з однокласниками з усього світу ви станете лідером нового типу; адаптивний, спільний і творчий. Вийдіть за межі інших звичайних магістерських програм і практик мислення щодо того, як створити ефективні команди та бізнес-цінності.

    • Paraná, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Навчальні заклади відповідають за актуальність освіти в країні. Однак із зміною економічного сценарію, соціальних відносин та прогресом технологій ринок почав вимагати, щоб освітні менеджери оновлювались у концепціях, навичках, стратегіях та інструментах управління. Уряд дедалі більше інвестує в програми, спрямовані на розширення базової та професійної освіти. Ці програми сигналізують про розширення базової та технічної освіти, що підвищує попит на керівні посади в школах. Крім того, сценарій, породжений великими перетвореннями, що виникли внаслідок технологічного прогресу та глобалізації економіки, вимагає концепції школи за системним підходом, в межах управління школою. Це означає замислитися над сучасною, демократичною та автономною моделлю управління, здатною сприяти підвищенню якості освіти та сприянню стійкості, що розуміється тут у її найширшій концепції, яка охоплює соціальний, економічний та екологічний вимір.

    • Goiás, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Принцип сталого розвитку полягає у задоволенні потреб нинішнього покоління без шкоди можливостям майбутніх поколінь робити те саме. Цей принцип керує діями випускної програми UEG Stricto Sensu зі сталого розвитку сільських територій, яка пропонується з метою розвитку навичок професіоналів, пов’язаних з аграрним сектором, а також тим, що вони шукають і підтримують процес переходу до сталого розвитку сільських територій у різні сфери аграрного сектору. Курс включає три напрямки досліджень: тваринництво, рослинництво та управління та розширення сільських територій.

    • Jardim Sao Paulo, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Вища програма з наук про тварин (PPGZOO) в UFVJM була рекомендована CAPES, на рівні магістра, згідно з листом 63-12 / 2007 / CTC / CAA / CAPES, 26 липня 2007 року, і в неї був зарахований перший клас науковців у березні 2008 р. Курс триває максимум два роки, і в даний час керівні принципи виконують п'ятнадцять постійних викладачів (керівників), одинадцять державних службовців UFVJM та чотири зовнішніх (UFV, UFSJ та UFMT) та четверо викладачів-співробітників. . PPGZOO прагне надати студентам своїх магістрів можливість виконувати вищі навчальні роботи та проводити різні дослідження, що стосуються зоотехніки, на додаток до навчання цих викладачів для підготовки та розробки проектів. Студентський колектив формується студентами, які закінчили національні чи закордонні установи, дотримуючись вимог навчальних програм та відібраних шляхом оцінювання. І він підтримує здорові партнерські стосунки, виділяючи, серед інших, CNPq, CAPES, FINEP, FAPEMIG, а також з іншими навчальними закладами. Студентські заявки (квитки) проводяться півроку, і для звання магістра в галузі зоотехніки UFVJM академік повинен скласти 24 кредити з предметів (обов’язкових та факультативних), а також скласти іспит на дисертацію.

    • Formosinha, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Вища програма Stricto Sensu в галузі управління, технологій та інновацій (MGTI), Католицький університет Бразилії (UCB), є професійною магістерською програмою, цільовою аудиторією якої є професіонали, які хочуть вдосконалити інноваційні та управлінські процеси в контексті цифрової трансформації. . Технології, управління знаннями, стратегічне управління, прийняття рішень та системи підтримки прийняття рішень, розвідка, інновації, організаційне навчання та управління вивчаються як у Федеральному державному управлінні, так і в приватному секторі. Тому програма є ідеальним простором для професіоналів з різних установ, наприклад, фахівців з Федерального рахункового суду, Федерального генерального контролера, з банківських установ, з Федеральної безпосередньої адміністрації.

    • São Paulo, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Зв'язок між різними сферами для досягнення конкретних результатів стає все більш поширеною. Це випадок із спеціалізацією з інженерії якості та продуктивності, яка готує фахівців для управління виробничою лінією шляхом застосування та моніторингу показників якості, а також участі у виборі, навчанні та розвитку команди професіоналів відповідає за виробництво.

    • Bonsucesso, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Унікальний в Ріо-де-Жанейро, академічний ступінь магістра з реабілітаційних наук при UNISUAM визнаний Міністерством освіти (MEC) та рекомендований CAPES з 2009 року. Завдяки своєму мультидисциплінарному характеру, він орієнтований на всіх фахівців, які беруть участь у реабілітації, таких як Фізіотерапевти, професіонали фізичного виховання, ерготерапевти, дієтологи та лікарі, магістерська програма UNISUAM надає студентам технічні та наукові основи для досліджень та викладання, що робить їх здатними здійснювати викладацьку діяльність у вищій освіті та включати їх у наукову діяльність. Крім того, курс є частиною програми реабілітаційних наук UNISUAM, яка також включає академічну докторантуру та докторантуру, щоб зробити ваше навчання ще більш повним.

    • Fábricas, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Аспірантура з виконавських мистецтв була створена в 2017 році і призначена для проведення теоретичних / практичних / рефлексивних досліджень мистецтв та видів діяльності, які займають простір сцени та / або мають у присутності мальовничого тіла привілейоване поле своїх досліджень. . Це проблематизує видовищну подію, інсталяції театральності та перформативності, чи то в перспективі її матеріалізації, чи то в теоретичному, історичному, критичному або концептуальному підході; розглядаючи художній феномен, що є об’єктом відображення у його сценичних особливостях, як феномен культури.

    • Bahia, Бразилія

    На кампусі

    Португальска

    Підготувати фахівців з метою академічної та технічної кваліфікації в галузі нейропсихології, з точки зору міждисциплінарної підготовки, надаючи перевагу етично та соціально орієнтованій практиці вправлення нейропсихології та її галузях знань: оцінці, кваліфікації та реабілітації в різних контексти професійної вставки. Психологи, педагоги, психопедагогі, фізичні вихователі, ерготерапевти, фізіотерапевти, лікарі, логопеди