38 Магістратура Програми в Болгарія for 2024

Магістратура Програми в Болгарія for 2024Filter
    • Barcelona, Іспанія
    • Esch-sur-Alzette, Люксембург
    • + 6 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця 2-річна інноваційна магістерська програма з високопродуктивних обчислень (HPC) об’єднує провідних гравців у сфері HPC-освіти в Європі для підготовки наступного покоління експертів HPC у Європі. Студенти отримають міцну освіту з математичного моделювання та алгоритмів, розробки програмного забезпечення, паралельного програмування та паралельної архітектури, а також високопродуктивних обчислювальних програм для науки та техніки. Крім того, серед 8 університетів, які отримали нагороди, пропонуються різні спеціалізації, які зосереджуються на числових і аналітичних даних, комп’ютерній архітектурі, аналізі продуктивності та пораднику, системній розробці та програмному забезпеченні.

    • Varna, Болгарія

    Денне навчання

    3 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Міжнародний готельний бізнес та магістра туризму, запропонована VUM , розроблена таким чином, щоб задовольнити потреби менеджерів галузі, керівників та інших професіоналів туристичної галузі. Приєднавшись до цієї магістерської програми, ви зможете розвивати свої управлінські, дослідницькі та аналітичні навички до найвищих стандартів, необхідних для роботи як керівника вищого рівня в цій динамічній галузі.

    • Varna, Болгарія

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Відділи - Автоматизація виробництва - Комп'ютерні науки та технології - електронні та мікро-електронної техніки - техніці зв'язку

    • Sofia, Болгарія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Консерваторії та університети по всьому світу, як відомо, пропонують своїм кандидатам-диригентам обмежену програму диригування, іноді включаючи періодичні репетиції зі своїми студентськими оркестрами. Ми використовуємо зовсім інший підхід. Ми об’єдналися з Врацьким симфонічним оркестром і щотижня надаємо всім нашим кандидатам у диригування 30 хвилин подіуму з професійним оркестром. Крім того, ми створили найповнішу програму здобуття ступеня магістра для сучасного диригента, яку пропонує будь-який університет світу.

    • Sofia, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Навчання за спеціальністю має на меті підготувати висококваліфікований управлінський персонал на середньому та вищому рівні управління для потреб сектору безпеки, центральних та місцевих органів управління та комерційних компаній.

    • Sofia, Болгарія

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма з генетики та геноміки проводиться різними методами навчання, включаючи лекції, короткі практичні курси, комп’ютерні практичні заняття, семінари або паперові дискусії, які викладають співробітники кафедри генетики Софійського університету. Він поділяється на два етапи викладання семестру, кожен з яких надає 30 кредитів, за якими слідує третій семестр, зосереджений на науковому проекті в лабораторних умовах.

    • Sofia, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Ступінь магістра в галузі інформаційних технологій орієнтована на студентів, які хочуть розвинути необхідні компетенції та здобути кваліфікацію для аналізу, інтеграції та впровадження послуг та рішень ІКТ.Мета навчання з інформаційних технологій полягає у наданні системи фундаментальних знань та розвитку навички впровадження розподілених програмних додатків через різні технологічні платформи.

    • Varna, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Магістерська програма Data Science пропонує спеціалізоване навчання з актуальних проблем інформатики за міжнародними, європейськими та національними критеріями та вимогами та потребами фахівців у галузі інформатики. Навчання студентів за цією програмою проводиться англійською мовою тільки на денній або заочній формі навчання. Предмети в навчальній програмі поділяються на обов’язкові, факультативні та факультативні, які надаються спільними групами кафедри та компаній: ADASTRA, AltScale та Інститут передових фізичних досліджень тощо.

    • Veliko Tarnovo, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Основними цілями спеціальності є підготовка якісних спеціалістів у сфері розробки програмних проектів та веб -технологій, а також знань та навичок, набутих студентами для задоволення потреб та вимог практики, роботодавців та суспільства.

    • Burgas, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    У магістерській програмі бухгалтерського обліку студенти набувають фундаментальних знань та навичок щодо методології та організації бухгалтерського обліку, проектування систем фінансового та управлінського обліку; системи діагностики, належного попередження та мінімізації операційного та фінансового ризику; застосування стандартів бухгалтерського обліку, а також стандартів аудиту та чинного податкового законодавства.

    • Sofia, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Набуття знань, розвиток навичок та набуття компетенцій для досліджень, розробок, випробувань, проектування, інженерної, організаційної, управлінської та вищої управлінської діяльності у сфері гідрохімічних режимів та корозії матеріалів на атомних електростанціях II-III покоління, а також як дослідження та розробка режимів та деградації матеріалів на атомних електростанціях IV покоління.

    • Sofia, Болгарія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Французький

    Цей ступінь магістра має на меті запропонувати навчання, адаптоване до потреб компаній з точки зору управління логістикою. Це єдиний ступінь магістра у Франції, який дозволяє випускникам легко переходити від функцій управління до функцій управління та проектування промислових та логістичних систем.

    • Gabrovo, Болгарія

    На кампусі

    Болгарська

    Спеціальність «Комп’ютерні системи та технології» (KST) є хітом для роботодавців та майбутніх студентів у нашій країні. Спеціалізований відділ "KST" акредитований Національним агентством з оцінки та акредитації з найвищим можливим знаком якості, діючим до 2021 року. Її перевірений досвід поновлює її право викладати у всіх трьох освітньо-кваліфікаційних ступенях - "бакалавр", "магістр" і "лікар". комп’ютерна система 1515575250 3570534Навчання за спеціальністю проводиться в Technical University Of Gabrovo з 1984 року. За чверть століття закінчили понад 1500 інженерів комп’ютерів. Сьогодні студенти входять у просторі зали та лабораторії, обладнані найсучаснішим комп’ютерним обладнанням та швидким доступом до Інтернету. Рівень підготовки підтримується активною роботою викладачів за міжнародними проектами та безпосередніми контактами з університетами Англії, Німеччини, Румунії, Польщі, Сербії, України та інших. Студенти, які здобувають спеціальність KST, реалізують інтенсивну мобільність до європейських університетів, таких як бакалаври та магістри, де проводять успішне проектування студентів та дипломних робіт з темами досліджень. Щороку вони беруть участь у наукових сесіях зі своїми доповідями, які незмінно відзначаються отриманими результатами. Немає команди ТУ-Габрово, яка брала б участь у національній студентській олімпіаді чи змаганнях з програмування, математики чи фізики, в якій студенти спеціальності "КСТ" не складали б більше трьох чвертей команди. Немає такої події, коли команда нашого університету не була переможцем у колективній чи індивідуальній участі серед десятків інших країн. Випускники спеціальності "KST" є кращим персоналом у компаніях для розробки, використання та обслуговування інформаційних технологій та комп'ютерного обладнання, систем автоматизованого проектування або для управління технологічними процесами та машинами. Вони працюють у галузі навчання та сертифікації з комп'ютерних технологій. Інженери KST дуже добре сприймаються у фінансових та банківських установах, у сферах послуг та в державній адміністрації щодо впровадження та обслуговування програмних продуктів та обладнання, оскільки вони повністю реалізовані у всіх інших видах діяльності, що стосуються використання. комп'ютерного обладнання та технологій.

    • Sofia, Болгарія

    На кампусі

    Повний курс медичної освіти триває шість років і складається з трьох етапів. Доклінічна підготовка надає студентам основні біологічні та медичні знання, пропонуючи основу для їх клінічної підготовки. Клінічний тренінг спрямований на здобуття знань та вмінь з діагностики та лікування. Клінічна освіта на медичному факультеті після третього курсу організована за модульною системою. Переддипломна практика проводиться у формі ротацій на кафедрах університетських лікарень. Вона спрямована на застосування знань та навичок біля ліжка пацієнта та амбулаторних клінік. Підсумковий державний іспит включає п’ять іспитів з внутрішніх хвороб, хірургії, педіатрії, акушерства та гінекології, гігієни та екології. Успішні випускники отримують ступінь «магістр» та кваліфікацію «лікар».

    • Burgas, Болгарія

    Денне навчання

    На кампусі

    Болгарська

    Програма спрямована на ознайомлення студентів з основними методами та інструментами для виявлення, аналізу та управління ризиковими ситуаціями, що виникають внаслідок токсичних та радіоактивних викидів, вибухів та стихійних лих; Вирішити конкретні проблеми, пов’язані з надійністю та безпекою технологічних установок та охороною навколишнього середовища.