251 Магістратура Програми в Бельгія for 2024

Магістратура Програми в Бельгія for 2024Filter
    • Brussels, Бельгія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Купажований

    Англійська

    UBI Business School яка займає 26 місце в світі за версією QS за свою спільну програму EMBA, пропонує магістерську програму Hyflex з управління технологіями та управління штучним інтелектом/машинним навчанням, розроблену для підготовки нових випускників і професіоналів до розвитку необхідних управлінських навичок у сучасній економіці, орієнтованій на технології. . Проект інтегрованого менеджменту дозволяє студентам завершити свою академічну подорож дисертацією, бізнес-планом або Venture Creation Lab. У 2023 році UBI Business School отримала престижну 5-зіркову загальну оцінку (відмінно) у відомій академічній рейтинговій системі QS, з додатковими 5 зірками за відмінність, отриманими в трьох важливих категоріях: працевлаштування, викладання та онлайн-навчання.

    • Antwerp, Бельгія

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    • Rotterdam, Нідерланди
    • Bilbao, Іспанія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Запрошуємо майбутніх урбаністичних мислителів, яким цікаво та цікаво, як ми можемо відродити постіндустріальні міста! Ця захоплююча та унікальна магістерська програма хоче створити освітній досвід, який визнає та критично реагує на проблеми міст у різних формах та на етапах постіндустріального переходу та виховує наступне покоління спеціалістів з навичками та знаннями 21 століття, необхідними для вирішення викликів та можливості міст з перехідною економікою та надрізноманітних суспільств. Це ідеальна програма для професіоналів, які займаються проектуванням, плануванням, управлінням або оцінкою міста, які хочуть приєднатися до енергійної спільноти знань та інновацій, яка прагне переосмислити більш стале міське майбутнє. RePIC підтримує трансформаційні способи викладання, дослідження та навчання, реагуючи на специфічні виклики та характеристики постіндустріальних міст.

    • Leuven, Бельгія

    Денне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ви надихаєтеся наукою про дані та штучним інтелектом – і дедалі важливішою роллю, яку вони відіграють у бізнесі? І чи готові ви перейти на посаду менеджера? Тоді ця спеціалізація з бізнес-аналітики та ШІ для вас. Це дасть вам навички та мислення, необхідні для того, щоб стати дуже затребуваним менеджером, що володіє даними, готовим перейти на наступний етап вашої кар’єри та прискорити свій шлях до вершини. Отримайте глибоке уявлення про аналіз даних і науку про дані – і подивіться, як вони додають цінність у ширшому бізнес-контексті. Розширте свої знання про основні управлінські навички та бізнес-стратегію, отримуючи з перших рук погляд на поточні тенденції, які формують майбутнє інтелектуального аналізу даних і бізнес-аналітики.

    • Brussels, Бельгія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Організована протягом одного року, ця 60-кредитна магістерська програма, переважно неспеціалізована, дозволяє студентам, як продовження ступеня бакалавра, підвищити свою компетентність у різних предметах, пов’язаних з комерційними науками.

    • Brussels, Бельгія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Розширений магістр фінансових ринків розроблений, щоб допомогти вам отримати знання та абсолютно новий набір навичок: глибоке розуміння ринкової практики, фінансових методів, управління ризиками та нового нормативного середовища, що є обов’язковим для отримання найкращих робочих місць та прискорення розвиток кар'єри.

    • Rennes, Франція
    • Granada, Іспанія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Іспанська, Французький

    Програма Europubhealth+ — це спільний магістерський ступінь Erasmus Mundus, який з 2006 року визнано Європейською комісією як магістр передового досвіду. Сім відомих європейських університетів співпрацюють, щоб забезпечити магістерський курс Europubhealth+ . Програма наразі має активну міжнародну мережу спеціалістів із охорони здоров’я та науковців, а також понад 435 випускників із 86 різних національностей.

    • Brussels, Бельгія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ваш інтерес простягається від нескінченно малого до нескінченно великого? Вибирайте між неповнолітніми в дослідженнях або економіці та бізнесі та отримайте шанс взяти участь у дослідженнях високого рівня. Досвід невеликих студентських груп, що дає можливість мати тісний контакт з викладачами.

    • Antwerp, Бельгія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ви прагнете побудувати кар'єру в широкому спектрі управління людськими ресурсами та організаційного розвитку? Наша програма тепло вітає учасників з усього світу, кожен з яких має свої унікальні перспективи та досвід, але всіх їх об'єднує спільна мета: подолання розриву між людьми та організаціями. Незалежно від того, чи ви новачок у сфері управління персоналом, чи маєте попередній досвід роботи, ця магістерська програма стане для вас сходинкою до кар'єрної трансформації.

    • Ghent, Бельгія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Просунутий магістр наук у галузі сталого пакування харчових продуктів об’єднує три сфери (стійкий розвиток, харчові продукти та пакування) разом і готує студентів до розробки та/або оптимізації системи пакування харчових продуктів із свідомим і критичним вибором ресурсів і методів виробництва, перебуваючи на одночасно враховуючи корпоративну або організаційну культуру, її місію та бачення, а також широкий соціально-економічний контекст.

    • Ottignies-Louvain-la-Neuve, Бельгія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр економіки - Професійна спрямованість - ECON2MS/G (Finalité spécialisée) - це високоякісна програма, розроблена для того, щоб запропонувати навчання для досягнення професійної кар'єри високого рівня шляхом інтеграції великого набору предметів в економіці. Він надає необхідні навички та інструменти, щоб стати «розв’язувачем проблем», розуміючи економічний аналіз та його застосування в реальних ситуаціях.

    • Antwerp, Бельгія
    • Online

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр політології надає студентам спеціальні, глибокі знання про прийняття рішень у політиці. Ми вивчаємо процес прийняття політичних рішень з точки зору громадянина, політика, професіонала політики та інституцій, використовуючи випадки з місцевої, національної, європейської та міжнародної політики.

    • Espoo, Фінляндія
    • Bordeaux, Франція
    • + 4 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Оскільки населення світу та ЄС зростає разом із добробутом та добробутом, споживання на душу населення також зростає. Особливо в ЄС споживання випереджає виробництво, особливо стосовно складніших ресурсомістких технологій та продуктів, які стали частиною повсякденного життя. Як наслідок, важливість вторинної переробки та кругової економіки продовжуватиме зростати, щоб диверсифікувати наші джерела постачання та задовольнити наші потреби. AMIS - це магістерська програма з передових матеріалів для інновацій та сталого розвитку. Основна мета програми - дати студентам розуміння повного ланцюжка створення вартості сировини та мислення для інновацій та підприємництва, зосереджених на сталості.

    • Freiberg, Німеччина
    • Ghent, Бельгія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Стійкість — це більше, ніж просто модне слово. Сировина є одним із найшвидше вичерпних ресурсів на Землі. Постійне та стабільне постачання багатьох із цих матеріалів є життєво важливим для суспільства, що декарбонізується, інфраструктури відновлюваної енергетики, електричної мобільності, а також споживчих товарів та електроніки. Застаріла модель «зроби-бери-використай-утилізуй» більше не діє у світі обмежених ресурсів. Щоб впоратися з цією проблемою, три провідні європейські університети співпрацювали, щоб розробити нову програму Erasmus і магістерську програму — Міжнародний магістр наук зі сталого та інноваційного управління природними ресурсами (SINReM).

    • Ghent, Бельгія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр морських наук - це міжуніверситетська програма, розроблена Гентським університетом (UGent) та Vrije Universities Brussel (VUB).