289 Магістратура Програми в Архітектурні дослідження в Europa for 2024

Магістратура Програми в Архітектурні дослідження в Europa for 2024Filter
    • Dublin, Ірландія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Цей новий магістр наук. in Smart and Sustainable Cities підходить до вивчення розумного та сталого урбанізму, спираючись на дослідницький досвід провідних вчених з Інституту енергетики, навколишнього середовища та нових технологій Трініті (E3). Проекти розумних міст передбачають регенерацію існуючих міських територій, а також створення великих нових поселень.

    • Ísafjörður, Ісландія

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Прибережні громади та регіональний розвиток - це міжнародна багатодисциплінарна магістерська програма з питань розвитку сільських та віддалених районів у минулому та майбутньому.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Цей магістр пропонує передовий академічний шлях у розробці просторових механізмів та міської політики, для трансформації та управління містом, територією та навколишнім середовищем.

    • Poole, Великобританія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Майстри архітектури досліджують нові підходи до архітектурної практики, шляхом створення, інновацій та співпраці. Цей дворічний курс, що базується на студії, є другою частиною трискладної кваліфікації стати архітектором. Ця професійна кваліфікація на основі дизайну, акредитована Королівським інститутом британських архітекторів (RIBA) та Радою з реєстрації архітекторів (ARB). Ви будете працювати разом з колегами-виробниками, колаборантами та працівниками, які приїхали з різних шкіл світу; у вас буде можливість співпрацювати в галузі мистецтва.

    • Manchester, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Отримайте спеціальні знання з регенерації міст із цим акредитованим магістером

    • Malmö, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця магістерська програма зосереджена на економічних та ділових перспективах розвитку міст. Розвиток міст керується різними приватними та державними зацікавленими сторонами на місцевому, регіональному, національному та навіть міжнародному рівнях, і ця програма надає вам розуміння різних зацікавлених сторін у розвитку та управлінні привабливими та стійкими містами. Економічна спрямованість програми забезпечує оцінку різних стимулів та інституцій, що сприяють розвитку стійких міст. Після закінчення ви матимете право працювати на різних посадах як у приватному, так і в державному секторах, а також мати можливість продовжувати аспірантуру.

    • London, Великобританія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма "Інтелектуальна мобільність" ґрунтується на багатій історії дизайну транспортних засобів в RCA і розглядає її в контексті низки нових соціальних, культурних і технічних змін. Серед них - перехід на автономні системи, відновлювані джерела енергії, демографічні зміни та зростаючий синтез між людиною і машиною. Програма визначає та описує зміну парадигми, яка об'єднує існуючі напрямки з підходом, заснованим на дизайні, що розглядає як фізичні, так і віртуальні аспекти простору мобільності як єдиного цілого.

    • Helsinki, Фінляндія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська, Фінська, Шведська

    Магістерська програма з містобудування та планування (USP) готує студентів до успіху як професіоналів, здатних зрозуміти та вирішити складні проблеми містобудування. Студенти вчаться вирішувати такі проблеми за допомогою навчальної програми та педагогічного підходу, що включає міждисциплінарну широту, а також глибину в основних сферах знань, умінь та навичок. USP - це спільна програма між University of Helsinki та Університетом Аалто.

    • Belfast, Великобританія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Інноваційна магістерська програма з кінематографічної архітектури для студентів-ентузіастів зі ступенем бакалавра в галузі архітектури, які бажають вивчити майбутні можливості в архітектурі, дизайні, кіно та креативних індустріях.

    • Gothenburg, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Розвиток міст та антропогенного середовища чинить величезний тиск на природу. Оскільки урбанізація продовжується швидкими темпами, пошук стійких та адаптивних рішень цих проблем стає все більш важливим.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Італійський

    • Rotterdam, Нідерланди
    • Bilbao, Іспанія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Запрошуємо майбутніх урбаністичних мислителів, яким цікаво та цікаво, як ми можемо відродити постіндустріальні міста! Ця захоплююча та унікальна магістерська програма хоче створити освітній досвід, який визнає та критично реагує на проблеми міст у різних формах та на етапах постіндустріального переходу та виховує наступне покоління спеціалістів з навичками та знаннями 21 століття, необхідними для вирішення викликів та можливості міст з перехідною економікою та надрізноманітних суспільств. Це ідеальна програма для професіоналів, які займаються проектуванням, плануванням, управлінням або оцінкою міста, які хочуть приєднатися до енергійної спільноти знань та інновацій, яка прагне переосмислити більш стале міське майбутнє. RePIC підтримує трансформаційні способи викладання, дослідження та навчання, реагуючи на специфічні виклики та характеристики постіндустріальних міст.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Іспанська

    Офіційний ступінь магістра з ландшафтного дизайну або садового дизайну пов'язує традиційний дизайн саду з дуже актуальними темами - екологічними проблемами, зміною клімату, стійкістю, біорізноманіттям, екологічною освітою, енергозбереженням та новими соціальними тенденціями, такими як екологічна свідомість. Завдяки різноманітним предметам, відвідуванням, бесідам і вправам, які порадили вчителі протягом циклу навчання, студент зможе розвивати будь-який масштаб саду, приватного чи міського, і буде придатним для роботи в різних секторах ринку.

    • Umeå, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете взяти участь у проектуванні стійкої архітектури та розвитку соціально справедливих міст майбутнього? Магістерська програма з архітектури та міського дизайну діє між художньою та науковою галуззю знань. Програма характеризується незмінним акцентом на стійкості та має пошуковий та експериментальний профіль з викладачами з усього світу.

    • Groningen, Нідерланди

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр мистецтв і культури: історія архітектури та містобудування позиціонує еволюцію європейського міста (включаючи постсоціалістичні міста Центральної та Східної Європи) як тісно пов’язану з тенденціями та тенденціями у глобальному масштабі. Внесок Thomassen a Thuessink Chair призводить до чіткого зосередження уваги на впливі забудованого середовища на здоров’я та явищах, узагальнених у концепції здорового міста (від вчорашніх гігієнічних заходів до завтрашніх міських партизанських садівничих кампаній).