656 Магістратура Програми в Адміністративні дослідження 2024

Магістратура Програми в Адміністративні дослідження 2024Filter
    • Barcelona, Іспанія

    Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ми живемо в глобалізованому світі, де компанії все частіше вибір на користь централізації у своїй діяльності. У цьому середовищі, логістика, операції, закупівлі, поставки і розподіл своєї продукції або послуг стає найважливішою опорою диференціації та обслуговування клієнтів. Крім того, Барселона налаштований в якості одного з головних міст Європи логістики, як його місце розташування і об'єктів та операторів інфраструктури і, отже, за кількістю компаній у цьому секторі.

    • Syracuse, США
    • Online USA

    Денне навчання

    15 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Washington, США

    Заочне навчання

    20 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтерактивний магістр з аналізу та управління людськими ресурсами Американського університету готує вас відповісти на критичне питання, яке сьогодні стоять перед професіоналами з HR-професіоналів - як підвищити ефективність організації за допомогою новітніх технологій HR. Ви навчитесь контролювати навколишнє середовище електронних ресурсів для керування програмами велнес, створювати портали користі та залучати найвищих працівників до нових навичок аналітики та нових HR-технологій.

    • Online USA

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте навички, необхідні для того, щоб керувати неурядовою організацією та розвивати соціальне вдосконалення в усьому світі за допомогою вашої магістра мистецтв Джонса Хопкінса з управління неурядовими організаціями (НУО). Навчіться керувати командою та зрозуміти, як застосовувати критичний аналіз та вирішення проблем, щоб знайти рішення для збільшення впливу існуючої організації - або візьміть все, що ви дізнаєтеся, і створіть нову організацію, щоб зосередитися на тих проблемах, які викликають вашу пристрасть.

    • South Orange, США

    Заочне навчання

    24 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн МПА в управлінні неприбутковою діяльністю від Університету Сетона Холла є основою в усіх аспектах державного управління, необхідних для того, щоб бути ефективним лідером або керівником неприбуткової або державної організації.

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Керуючись місією оновлення Університету Кальвіна, онлайн-програма MPA надає вам етичних навичок лідерства, щоб служити громадам по всьому світу. Фахівці з державного та некомерційного управління працюють у багатьох організаціях. Університет Кальвіна пропонує унікальний набір концентрацій і сертифікатів, які дозволяють нашим випускникам досягти успіху в охороні здоров’я, уряді, аналізі політики та управлінні. Завершіть програму за один-два роки, готові змінити ситуацію.

    • Paxton, США

    Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    На місцевому, національному та міжнародному рівнях загрози безпеці нашої Батьківщини продовжують розвиватися та змінюватися. Нове покоління пильних лідерів вимагає нової місії для освіти. Коледж Анна Марія з гордістю пропонує онлайн-ступінь магістра державного управління зі спеціалізацією Homeland Security.

    • Manchester, Великобританія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ви навчитесь умінням забезпечувати безперебійне протікання процесів, особливо перед проблемами та можливостями, що випливають із глобальних досягнень бізнесу. Ви отримаєте життєво важливі знання та практичні навички, щоб стати менеджером із професійних операцій, проектів або ланцюгів поставок у глобалізованому середовищі.

    • Utica, США

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-диплом магістра з управління операціями з кібербезпеки від коледжу Ютика підготує вас до зайняття різноманітних затребуваних посад в одній із галузей промисловості країни, що найшвидше розвиваються. За допомогою курсів, які вивчають принципи успішного управління проектами, управління ризиками та системи відповідності, концепції лідерства тощо, ви отримаєте досвід, необхідний для успіху, а також академічні дані для складання сертифікаційного іспиту CompTIA ® Project+.

    • Scranton, США

    Заочне навчання

    26 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Виберіть онлайн MS в галузі управління людськими ресурсами, який об'єднує поточні дослідження та найкращі практики для підтримки організаційних цілей. Заробляйте свій вищий рівень вищої освіти в ШРМ від високо оціненого університету, не перериваючи вашу кар'єру.

    • Aurora, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Програма магістра державного управління в Aurora University Online призначена для підготовки студентів до успішної кар'єри в державній службі та некомерційному управлінні. Не маючи GRE і абсолютно ніяких витрат на підручники, ви швидко будете готові застосовувати принципи державного управління на робочому місці до реальних ситуацій.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Як менеджер з персоналу (HR) ви відіграватимете ключовий фактор у допомозі компаніям та їхнім працівникам працювати разом для досягнення спільних цілей. Ваші навички, емпатія, досвід і почуття відповідальності будуть потрібні, щоб допомогти подолати розриви, врегулювати суперечки та представляти як інтереси роботодавців, так і інтереси працівників одночасно. На щастя, магістерська програма IU з управління людськими ресурсами охоплює всю необхідну інформацію, щоб впевнено протистояти цим викликам: від знань про бізнес до управління персоналом і підходів до особистого розвитку. Після успішного завершення навчання ви матимете цілісне розуміння того, як найкраще підтримувати працівників, керувати їхніми потребами та підтримувати менеджерів у їхніх зусиллях підвищити продуктивність.

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте комплексні навички державного управління та підготуйтеся до задоволення вимог сучасного державного управління за допомогою онлайн-програми MPA університету Східного Орегону. Невеликі класи дозволяють вам спілкуватися з експертним факультетом, зберігаючи при цьому гнучкість, необхідну для продовження роботи повний робочий день. Протягом усієї програми ви матимете можливість навчатися через спільні проекти, стажування, польову роботу та дослідницькі проекти. Випускник за два роки, готовий зайняти відповідальну державну службу.

    • Online USA

    2 років

    Купажований

    Англійська

    Програми магістра державного управління в Огайо в режимі онлайн і для виконавчого керівництва підготують вас до керівних ролей в уряді, некомерційних організаціях, державному секторі та в управлінні надзвичайними ситуаціями та кризами. Незалежно від того, чи обираєте ви повністю онлайн-програму чи програму, яка поєднує онлайн-навчання з можливостями особистого спілкування з колегами та викладачами, ви будете добре підготовлені для створення значних позитивних змін, задовольняючи потреби суспільства.

    • Hong Kong, Гонконг

    Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська