188 Магістратура Програми в Інновації в Europa for 2024

Магістратура Програми в Інновації в Europa for 2024Filter
    • Borås, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Перехід до циклічної текстильної промисловості вимагає від студентів нового способу мислення щодо інновацій та розробки продуктів. Ця освітня програма надає вам інструменти для аналізу майбутніх умов і трансформації сучасних продуктів і процесів для майбутніх потреб у глобальній перспективі.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    У вас є те, що потрібно для інновацій у бізнесі та підвищення рівня компаній? Маєте бажання просувати промисловість вперед? Тоді магістерська програма з цифрових інновацій та внутрішнього підприємництва є правильним місцем для вас. У найближчі роки компанії в усьому світі зіткнуться з новими технологіями, і їм доведеться адаптуватися. Робототехніка, штучний інтелект і машинне навчання пропонують унікальні можливості для розвитку, але водночас і багато проблем. Саме тут на допомогу приходять експерти з цифрових інновацій – вони допомагають командам адаптуватися до нових способів роботи та виробництва не лише щодо технологій, але й у тому, як вони ведуть свої бізнес-операції. Будьте на передовій цифрової революції та допоможіть компаніям досягти нових висот і аудиторії: здобудьте ступінь магістра з цифрових інновацій та внутрішнього підприємництва в IU, найбільшому університеті Німеччини.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма розрахована на учасників із різних культурних та наукових галузей, які прагнуть розвинути свою кар’єру та навички, допомагаючи підприємствам та організаціям у терміновому вирішенні та глобальних екологічних, економічних, суспільних та соціальних проблем.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете створити те, що справді потрібно світові? За допомогою магістра соціального дизайну ви можете стати дизайнером екосоціальних змін і навчитися розробляти інноваційні дизайнерські ідеї для вирішення соціальних проблем сучасності.

    • London, Великобританія
    • San Francisco, США
    • + 1 more

    Денне навчання

    11 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Отримайте навички, які є центром створення цінності, від стартапів до глобальних підприємств, і навчіться розробляти та надавати нові продукти та послуги за допомогою безглуздого підходу, орієнтованого на показники. Це практична програма, яка зосереджена на запуску швидкозростаючих підприємств шляхом вирішення реальних бізнес-завдань, які інтегровані у всю вашу програму.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    MSc Digital Transformation & Business Innovation орієнтована на молодих професіоналів, які хочуть розпочати свою кар’єру в новому секторі цифрової трансформації та інновацій. Ця програма MSc підкреслює важливість використання цифрових технологій для створення нових або модифікації існуючих бізнес-процесів і нових ціннісних пропозицій. Цей магістр базує свою структуру на поєднанні інновацій, управління змінами та операцій, ІТ та стратегії на основі даних, ІТ-проектів, бізнес-аналітики та аналізу клієнтів.

    • Poole, Великобританія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Курс MA "Дизайн та інновації" дає можливість випускникам та практикам ставити під сумнів характер їхньої практики та її контекст щодо креативних галузей.

    • Bulle, Швейцарія

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    • Online
    • Barcelona, Іспанія

    Заочне навчання

    12 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Загальною метою магістра з цифрової трансформації та інновацій в Інесді є надання повного бачення всього процесу оцифрування компанії та необхідних кроків для її досягнення.

    • Barcelona, Іспанія
    • Bangkok, Таїланд

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Програми «High-tech Entrepreneurship» Harbour.Space — це перші у світі спеціальні програми з підприємництва, які поєднують науковців, акселератор стартапів, венчурних будівельників і реальний досвід, щоб підготувати студентів стати наступним поколінням успішних високотехнологічних підприємців. Наша практична програма готує студентів до аналізу та дій, необхідних для запуску та комерціалізації високотехнологічної компанії.

    • Msida, Мальта

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Це міждисциплінарна програма, розроблена для того, щоб допомогти учасникам розширити своє сприйняття, використовувати творчі навички, розвивати ідеї індивідуально і в команді, підтримувати творчий клімат і управляти інноваціями. Вона пропонує методи та процеси, які допомагають визначити можливості та розвивати відповідні навички та навички.

    • Barcelona, Іспанія

    Заочне навчання

    12 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-магістерська програма сталого розвитку та бізнес-інновацій - це новаторська магістерська програма, яка пропонує унікальну можливість дізнатися, як взаємодіють бізнес, стійкий розвиток та інновації. Наша навчальна програма узгоджується з Цілями сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй і стосується останніх тенденцій відповідальних і технологічних інновацій, стійких бізнес-моделей і нових ринкових інфраструктур.

    • Barcelona, Іспанія
    • Geneva, Швейцарія
    • + 1 more

    Денне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    У постійно мінливому діловому ландшафті, що формується все більш конкурентними ринками, підприємницьке мислення "є надзвичайно важливим для менеджерів для досягнення творчих змін та зростання. Ця програма вивчає основні компоненти інновацій та створення нового підприємства та дає уявлення про підприємницькі зусилля та умови, в яких вона може бути ефективно оброблена. Зосередивши увагу на розвитку креативно-мислення та виконавчих навичок, ви знайдете виклики та рішення для підприємців, використовуючи можливість для оцінки та концептуалізації бізнес-моделей.

    • Potsdam, Німеччина
    • Dubai, Сполучені Арабські Емірати

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ця нова магістерська програма «Управління інноваційним дизайном» розташована прямо на перетині дизайну та бізнесу. Він хоче сформувати людей, які сприймають складні виклики, що швидко розвиваються, і які застосовують інтегрований підхід із стратегіями, які поєднують найкраще з дизайну, бізнесу та технологій.

    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    В умовах постійно мінливого ділового ландшафту, сформованого все більш конкурентоспроможними ринками, підприємницьке мислення має вирішальне значення для менеджерів для здійснення творчих змін та зростання. Ця програма досліджує основні компоненти інновацій та створення нових підприємств та надає уявлення про підприємницьку діяльність та умови, в яких її можна ефективно розвивати. Зосереджуючись на розвитку креативного мислення та виконавчих навичок, студенти виявлять підприємницькі проблеми та рішення, одночасно користуючись можливістю оцінити та осмислити бізнес-моделі.