105 Магістратура Програми в Туреччина for 2024

Магістратура Програми в Туреччина for 2024Filter
    • Rotterdam, Нідерланди
    • Bilbao, Іспанія
    • + 5 more

    Денне навчання

    2 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Запрошуємо майбутніх урбаністичних мислителів, яким цікаво та цікаво, як ми можемо відродити постіндустріальні міста! Ця захоплююча та унікальна магістерська програма хоче створити освітній досвід, який визнає та критично реагує на проблеми міст у різних формах та на етапах постіндустріального переходу та виховує наступне покоління спеціалістів з навичками та знаннями 21 століття, необхідними для вирішення викликів та можливості міст з перехідною економікою та надрізноманітних суспільств. Це ідеальна програма для професіоналів, які займаються проектуванням, плануванням, управлінням або оцінкою міста, які хочуть приєднатися до енергійної спільноти знань та інновацій, яка прагне переосмислити більш стале міське майбутнє. RePIC підтримує трансформаційні способи викладання, дослідження та навчання, реагуючи на специфічні виклики та характеристики постіндустріальних міст.

    • Başakşehir, Туреччина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • Nice, Франція
    • Istanbul, Туреччина
    • + 1 more

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Однорічна програма "Середземноморських студій" магістра з вищих європейських та міжнародних досліджень - двомовна (англійська / французька) проводиться в Ніцці, Тунісі та Стамбулі.

    • Caserta, Італія
    • Istanbul, Туреччина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    В рамках дворічного навчального курсу "Архітектура_Дизайн інтер'єру та для автономії" англійською мовою, ступінь магістра у класі LM-4 Архітектура та будівельна інженерія-архітектура, кафедра архітектури та промислового дизайну "Луїджі Ванвітеллі" (DADI) вступила у дві міжнародні угоди про встановлення двох подвійних титулів, один у 2015 році, а другий у 2016 році.

    • Istanbul, Туреччина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Турецький сектор охорони здоров'я прагне захистити своїх людей від фінансового тягаря витрат на охорону здоров'я та відповісти на їх очікування від сектора. З огляду на ці цілі, у секторі відбувається багато змін, особливо у сферах надання та фінансування медичних послуг.

    • Istanbul, Туреччина

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма магістра з міжнародних відносин забезпечує суворий підхід до вивчення глобальних справ з особливим наголосом на безпеці та регіональних дослідженнях. Від студентів передбачається розробити основні знання, теоретичні перспективи та методичні навички, необхідні для проведення досліджень і викладання у своїй галузі.

    • Izmir, Туреччина

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Недавній глобальна фінансова криза значно змінила фінансова ландшафт в той час як прокладає шлях на питання про поточні знань, де фінансові ринки і гравці працювати і покластися. Збільшення різноманітності і складності нових фінансових інструментів, по суті, вимагає перероблений програму оснащену останні техніки і знань, яка спрямована на задоволення потреб цієї нової ери.

    • Istanbul, Туреччина

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Цей курс призначений для забезпечення кожного студента базове розуміння туризму в тому числі туристичних організацій, бізнесу, пов'язаного та сфери послуг, поведінка мандрівника, планування туризму, науково-дослідних і маркетинг туризму.

    • Diyarbakır, Туреччина

    Навчальні програми курсів для випускників розроблені для навчання студентів, які мають достатні та достовірні знання в галузях садівничих наук (виноградарство, плодівництво, овочівництво та декоративні рослини).

    • Istanbul, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Основною метою цієї програми є підготовка вчених з даних, які можуть зробити всі види інформації, зібраної в галузі біології та здоров'я, корисною та корисною у сфері біології та здоров'я, за допомогою можливостей, які пропонують технології. Буде гарантовано, що теоретичні знання та технологічні інструменти, отримані з фундаментальних наук, будуть швидше впроваджені на практиці та стануть корисними для здоров’я людини.

    • Izmir, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Метою вищої програми кафедри астрономії та космічних наук є навчання сучасних науковців, які спеціалізуються на різних підгалузях у галузі астрономії та космічних наук; може отримувати нову інформацію, використовуючи свої накопичення в галузі базової математики, фізики та астрономії та космічних наук; може створити нову тему та область дослідження, щоб бути в курсі останніх новин у галузі науки та технологій;

    • Istanbul, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Ця програма спрямована на підвищення здатності студентів з міжнародних відносин або інших дисциплін аналізувати події на системному, глобальному, національному, місцевому та індивідуальному рівнях та робити прогнози на майбутнє. Завдяки курсам, орієнтованим на історію, соціологію, право, економіку, політику та регіон, студентам також надається можливість розвиватися відповідно до своїх особливих інтересів та цілей.

    • Aydın, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Наші цілі-проводити дослідження та освіту на високому рівні, публікувати публікації у відомих журналах та надавати консультації промисловості в галузі техніки; ...

    • Nevşehir, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Кафедра соціології факультету мистецтв та наук Невшехірського університету була створена в 2007 році. Це перша кафедра соціології серед університетів, побудованих після 2003 року. Важливість та функції соціології не випливають лише з того, що є основною наукою. Через такі реалії, як глобалізм і терор, які змінюють обличчя світу, соціологія набуває більш важливого значення.

    • Iğdır, Туреччина

    На кампусі

    Турецька

    Магістерська програма у відділі електротехнічної та електронної техніки спрямована на освіту інженерів-електриків та електроніків із знаннями та навичками найвищого рівня у суміжних областях електротехніки та електронної техніки, яких вимагають наукові кола, промисловість та основи досліджень / розробок для економічного розвитку. Випускники програми можуть продовжувати свою кар'єру в академічних колах або промисловості.