51 Магістратура Програми в Маркетингові дослідження в Італія for 2024

Магістратура Програми в Маркетингові дослідження в Італія for 2024Filter
    • Venice, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • Milan, Італія

    Заочне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Італійський

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра з маркетингу та цифрових комунікацій забезпечує комплексне вивчення фундаментальної теорії маркетингу та комунікацій, а також практичних навичок, умінь та інструментів у створенні та наданні контенту як через традиційні, так і цифрові медіа.

    • Rome, Італія
    • Italy Online, Італія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Наш спеціалізований магістр цифрового маркетингу та трансформації бізнесу успішно поєднує основні теоретичні принципи для міжнародної кар’єри з найпередовішими сучасними методами, відзначеними практичним підходом, спрямованим на цифровий ринок. Наприкінці магістерської програми учасники отримають усі знання для успішного проходження сертифікації Google Ads Search, Facebook, Craftsy та Hubspot.

    • Perugia, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Італійський

    Ступінь магістра з рекламної комунікації, сторітелінгу та культури іміджу (COMPSI) готує учасників стати фахівцями зі стратегічного менеджменту в галузі комунікацій, які здатні підвищити внутрішню та зовнішню цінність установ та підприємств.

    • Milan, Італія

    Денне навчання, Заочне навчання

    6 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання

    Італійський, Англійська

    Майстер веб -маркетингу та соціальних медіа - це навчальний курс, розроблений для тих, хто хоче знати всі дисципліни у сфері Інтернету та соціальних медіа, усвідомлюючи той факт, що найуспішніші дії у світі онлайн -маркетингу базуються на інтеграція внесок декількох каналів. І ті, хто несе відповідальність за всю стратегію компанії в соціальних мережах, і ті, хто замість цього оперує конкретними сферами, такими як SEO, SEM або соціальна мережа, повинні будуть розуміти всі дії вгору та вниз за течією реалізації своєї діяльності, щоб зробити свій внесок узгодженим з тим, що було зроблено іншими фахівцями. Онлайн-майстер з веб-маркетингу та соціальних медіа доступний онлайн в режимі онлайн як у вечірньому виданні (19–22,30), так і в денному (14,30–18) та на вимогу. Це дозволяє інтегрувати від 4 до 12 місяців неповного стажування (досвід роботи) як у школі Digital Coach®, так і в одній з наших компаній-партнерів, доступної як для молоді (нещодавно випускники середньої школи, недавні випускники або в у будь -якому випадку, у пошуках роботи) та для людей похилого віку з метою зміни роботи, перепідготовки або спеціалізації у використанні веб -маркетингу, онлайн -маркетингу та інструментів та каналів маркетингу в соціальних мережах.

    • Turin, Італія

    Денне навчання

    10 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Цифрове спілкування включає всі аспекти комунікації, реклами та маркетингу, які передаються в електронному вигляді. Це сфера, яка зростає і стає все більш актуальною, яка розширює свої межі як технологічно, так і як засіб комунікації, торгівлі та розваг. Він характеризується специфічними та різноманітними навичками, включаючи; маркетинг для управління контентом, програмування сайтів і мобільних додатків до UX/UI дизайну, управління соціальними медіа в семантичній мережі, створення відео для пошукової оптимізації (SEO), цифровий PR, а також управління платформою електронної комерції та багато іншого. ------------------------- спеціаліст з цифрового маркетингу

    • Naples, Італія
    • Rome, Італія
    • + 1 more

    Заочне навчання

    4 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Італійський, Англійська

    Магістр комунікацій, соціальних медіа та веб-маркетингу - це сучасний та інноваційний тренінг, який готує професіоналів у галузі веб-маркетингу та онлайн-ділового спілкування. На відміну від інших більш класичних курсів веб-маркетингу, він має на меті бути більш повним інструментом: це окремий ступінь магістра зі стратегій маркетингу в соціальних мережах, онлайн-реклами та основ веб-копірайтингу, розроблений відповідно до найсучасніших комунікаційних методів і останніх розробок. сектора. Facebook, Google Plus, YouTube, Twitter, Google Adwords стануть щоденними інструментами у вашій роботі.

    • Milan, Італія
    • Rome, Італія
    • + 3 more

    Заочне навчання

    13 Місяці

    Купажований

    Англійська

    Три різних міста-Мілан, Барселона, Мадрид-для унікальної та спеціалізованої заочної програми навчання маркетингу та продажів, включаючи цифровий маркетинг, управління соціальними медіа, великі дані та CRM. Це виконавчий майстер з маркетингу та продажів (EMMS) від SDA Bocconi та Esade, який працює понад 13 місяців і повністю викладає англійською мовою. Виконавчий формат програми означає, що традиційні заняття поєднуються з дистанційними заняттями, що дозволяє працювати та навчатися одночасно, а також застосовувати на практиці те, що ви дізнаєтесь за допомогою бізнес -проекту.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    11 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Поєднуючи креативність, графічний дизайн і стратегію, далекоглядний брендинг починається з розуміння цінностей компанії та досягає кульмінації не лише в здатності передавати значущі історії, але й переносить глядача на край і до несподіваного за допомогою інноваційного, руйнівного підходу. який поєднує в собі захоплююче візуальне представлення та індивідуальний тон голосу, щоб побудувати незабутні та тривалі стосунки з публікою.

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Маркетингова програма відповідає зростаючому попиту на професіоналів, які досягають успіху на динамічному ринку, позначеному суспільними проблемами, технологічними проблемами та проблемами сталого розвитку. Завдяки освітній моделі, заснованій на запитах, студенти беруть участь у дуже практичних проектних роботах з компаніями, обговореннях тематичних досліджень та моделюванні, а також беруть активну роль у класі під час лекцій із провідними науковцями та професіоналами галузі, головним чином із мережі Luiss Alumni.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    Купажований

    Англійська

    Найуспішніші бренди сьогодні зуміли побудувати весь стиль життя навколо споживача. Життєвий світ складається не лише з модних товарів, але й із дизайну, краси, ювелірних виробів, косметики та все більше досвіду.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    12 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Міжнародний майстер з управління маркетингом - Omnichannel & Consumer Analytics (IM4) - це програма, яка спрямована на розвиток знань та навичок, якими повинен володіти майбутній менеджер, що працює в галузі маркетингу. Це досягається під час Майстра за допомогою поєднання заходів, спрямованих на створення теоретичної основи для учасників, але також дають їм змогу застосувати свої знання та вміння в реальному світі бізнесу з особливим акцентом на найкращі італійські практики. Крім того, завдяки унікальній співпраці з IBM, Nielsen та UM, студенти вступатимуть у прямий контакт з компаніями через бізнес-семінари, лекції, семінари та ділові ігри.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістерська програма «Made in Italy, Fashion and Luxury Management» (MIFL), представлена повністю англійською мовою, є магістратурою університету першого рівня. Його головною метою є підготовка професіоналів і надання їм сильних навичок у сфері моди та розкоші, щоб виявити нові можливості для бізнесу на міжнародних ринках, а також створювати та керувати проектами в творчих галузях із застосуванням преміальних стратегій.