43 Магістр наук (MSc) Програми в Загальні дослідження 2024

Магістр наук (MSc) Програми в Загальні дослідження 2024Filter
    • Aarhus, Данія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • Livingston, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн-бакалавр наук у галузі загальних наук: програма сертифікації вчителів від Університету Західної Алабами забезпечує інноваційні навички викладання, необхідні для того, щоб стати сертифікованим викладачем середньої школи. Завдяки персоналізованим інструкціям від експертів ви вивчатимете зоологію, аналітичну хімію, анатомію людини тощо у віртуальному інтерактивному класі. Зробіть наступний крок із першою в Алабамі повністю онлайновою програмою сертифікації вчителів загальних природничих наук сьогодні.

    • Tartu, Естонія
    • Online

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр прикладних вимірювальних наук надає глибокі знання та навички в галузі лабораторних та технологічних вимірювань.

    • London, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Наша магістерська програма «Китай і глобалізація» представляє введення в причини та наслідки підйому Китаю з порівняльної та глобальної точок зору. Він озброїть вас концептуальними та дослідницькими інструментами, необхідними для критичного аналізу соціальних, політичних та економічних тенденцій Китаю, а також підтримає ваше розуміння китайської державної політики, бізнес-стратегії та способів міжнародного співробітництва.

    • Hammond, США

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр інтегрованих наук і технологій (ISAT) - це міждисциплінарна програма, яка акцентує увагу на застосуванні хімії, інформатики, промислових технологій, математики та фізики в ступені підвищення кар'єри. Цей ступінь був розроблений для задоволення конкретних потреб студентів, які навчаються в регіональних університетах і бажають отримати технічну роботу. Цей ступінь підготує студентів до роботи, даючи їм досвід застосування своїх знань з математики та природничих наук у проектах, що представляють інтерес для бізнесу та промисловості. Люди з досвідом і підготовкою в галузі технологій отримають глибше розуміння науки і математики, що використовуються в їхніх галузях. Студенти навчаться цим навичкам вирішення проблем через ядро міждисциплінарних проектно-орієнтованих курсів, які розширять і розширять навчання в кожній з академічних областей.

    • Maastricht, Нідерланди

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Магістр досліджень культури мистецтв, науки та технологій - це програма, яка фокусується на тому, як технології, наукові знання та мистецтво змінюють суспільства. Протягом двох років ви будете тренувати свої аналітичні та методологічні навички, щоб продовжити кар'єру в дослідницькій діяльності в університеті, інституті знань, урядових установах або фірмах.

    • Brighton, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Досягнення науки й техніки продовжують змінювати спосіб нашого життя. Це робить розробку ефективної політики в галузі науки і технологій пріоритетом для урядів у всьому світі. Завдання полягає не тільки в тому, щоб просувати науку і технології, а й у визначенні напрямів і пріоритетів їх розвитку.

    • Rochester, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Зрозумійте, як люди сприймають і взаємодіють з кольором у цій унікальній програмі, яка має безмежні застосування.

    • Tampere, Фінляндія

    Денне навчання

    5 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра в галузі науки та інженерії - це міждисциплінарна програма, яка забезпечує вам міцну підготовку в кількох основних галузях інженерії та здатність стежити за швидким технологічним розвитком і застосовувати наукові методи. Основними доступними предметами є обробка сигналів і машинне навчання; Розробка програмного забезпечення; Енергетика; Інженерія зв'язку; Електроніка та вбудовані системи.

    • Lincoln, Великобританія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Магістр аналітичних наук призначений забезпечити систематичну підготовку випускників наук та суміжних предметів із застосування сучасних аналітичних методів. Вона спрямована на розвиток необхідних практичних, інтерпретаційних аналітичних навичок для застосування широкого спектру аналітичних методів у ключових сферах застосування.

    • Rome, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма магістерського курсу з клінічної психосексології базується на очевидному попиті на спеціальне навчання для психолога, який в ідеалі проходить три етапи навчання: ступінь бакалавра (ступінь класу: L-24) для вивчення теоретичних основ нейронауки, психологічні та поведінкові науки; Ступінь магістра, який у цьому випадку надає конкретні загальноклінічні навички та застосовується до психології та психопатології сексуальної та репродуктивної поведінки відповідно до гендерних відмінностей та ідентичності; Аспірантура, що сприяє практиці психотерапії.

    • Florence, Італія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програмне забезпечення — це речовина, з якої зроблено багато перетворень цієї епохи, що має вирішальний вплив на промисловий, економічний, соціальний і культурний розвиток нашого суспільства. Магістр наук Ступінь програмного забезпечення: Наука та технології готує професіоналів для проектування та розробки складних програмних систем, здатних поєднувати знання та практику передових методологій та найсучасніших технологій.

    • Edgbaston, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Наш міждисциплінарний магістр психічного здоров’я зосереджується на психічному здоров’ї молоді, інтегруючи останні дослідження та політику в навчання та практику. Наш магістр з психічного здоров'я, зосереджений на психічному здоров'ї молоді, є унікальною кваліфікацією, яка об'єднує низку дисциплін, починаючи від психології, соціології та соціальної політики до медицини, філософії та освіти. Пропонується акредитація, і ми вітаємо заявки на магістерські програми, PGCert та PGDip у галузі психічного здоров’я.

    • Linköping, Швеція
    • Norrköping, Швеція

    Денне навчання

    4 семестрів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ви хочете зробити свій внесок у стійкість старіючого суспільства та добробут старіючого населення? Тоді це ваша магістерська програма.

    • Online

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ця програма пропонує унікальну дослідницьку можливість вивчити різні аспекти прикладної науки про птахівництво та має на меті озброїти нинішніх і майбутніх професіоналів навичками, знаннями та розумінням для вирішення місцевих і глобальних проблем у сталому птахівництві. Він призначений для тих, хто продовжує працювати або має інші зобов’язання.