81 Магістр наук (MSc) Програми в Бухгалтерський облік і фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Економічні дослідження
  • Бухгалтерський облік
  • Бухгалтерський облік і фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (81)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Бухгалтерський облік і фінанси

Студенти, які хочуть зробити кар'єру в області бухгалтерського обліку та фінансів часто шукають ступінь магістра в області для того, щоб отримувати різнобічну і поглиблене освіту. Вчений ступінь отримана за допомогою цієї програми готує студентів для задоволення кваліфікації для високо-шуканих позицій з провідними компаніями.

Студенти в ступінь магістра в галузі бухгалтерського обліку та фінансів програми будуть брати участь у багатьох курсах. Залежно від області спеціалізації студент переслідує, класи можуть включати корпоративний фінансовий менеджмент, корпоративної відповідальності, методи дослідження, податкові системи і політики, аудит, управління експлуатації, інвестиційний аналіз, глобальне фінансової стратегії, і багато іншого. Програма звичайно складається з модулів навчання, вивчення методів дослідження і розвитку контрольованого дисертації.Загалом, ця область дослідження готує студентів, щоб увійти в обліковий і фінансовий сектор з усіма необхідними навичками та сертифікації для участі у вибраних ними областях, як зайнятість.

Після завершення цієї програми, випускники часто в змозі знайти роботу з відмінними роботодавців і в прибуткових позицій. Вчений ступінь дає бухгалтерів перевагу над своїми конкурентами при подачі заявки на кращих робочих місць в області. Випускники часто мають доступ до кращих можливостей працевлаштування та більш високу заробітну плату, ніж колеги рівня ступеня бакалавра. Випускники можуть також знайти, що вони розробили зв'язок з тих роботодавців, які в змозі запропонувати кращі можливості працевлаштування.

Це може бути важко визначити вартість магістра в галузі бухгалтерського обліку та фінансів, бо різні університети встановлювати диференційовані ставки за навчання.Від однієї країни в іншу, витрати на завершення цих програм може варіюватися в широких межах.

Фінансові менеджери і аналітики часто користуються швидше, ніж середній ріст промисловості і можливості працевлаштування. З науковим ступенем, випускники матимуть право на такі посади, як старший фінансовий аналітик, фінансовий контролер або директора, головного фінансового директора, інвестиційний банкір, фінансовий менеджер нерухомості, та інших професій із зручними окладів. Процес отримання кращі позиції, як правило, дуже конкурентноздатні, і вчені ступені забезпечити перевагу для випускників.

&nbsp

Є багато можливостей для вивчення бухгалтерського обліку та фінансів в країні і по всьому світу. Багато університетів пропонують варіанти онлайн для тих студентів, які хочуть вчитися, але стикаються з перешкодами в традиційному виконанні службових обов'язків. Перегляньте варіанти доступні для вас на нашому великих баз даних.Щоб почати роботу з курсу, пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши провідну форму.