22 Магістр мистецтв (MA) Програми в Англійська в США for 2024

Магістр мистецтв (MA) Програми в Англійська в США for 2024Filter
    • South Orange, США

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра з англійської мови є неймовірно цінним, оскільки пропонує поглиблене вивчення загальної англійської літератури в рамках однієї з найкращих англійських програм. Цей вищий ступінь англійської мови покращує критичне мислення, комунікативні та аналітичні навички, відкриваючи двері для кар’єри в освіті, письменництві та за її межами. Програма англійської мови зосереджена на розвитку глибокого розуміння літературних текстів, культурних контекстів і теоретичних підходів, що робить випускників дуже універсальними та адаптованими професіоналами.

    • Fargo, США

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Наша програма заохочує індивідуальність та співпрацю, оскільки готує кандидатів до академічної та неакадемічної кар’єри. Випускники пішли до вищого рівня Ph.D. програм або вирішили працювати в промисловості чи в національних та місцевих некомерційних організаціях.

    • Arlington, США

    Денне навчання

    18 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра англійською мовою призначена для того, щоб дати студентам змогу вивчати, критикувати та працювати у навчанні, дослідженні, письмі чи інших галузях, які цінують міцне обґрунтування мови, літератури, риторики та вивчення культури за допомогою текстів.

    • Campbellsville, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн -ступінь магістра мистецтв з англійської мови з Університету Кемпбеллсвілль допомагає студентам відточити свою творчість та підготуватися до успіху у різноманітній кар’єрі. Ця програма, яка навчається в Інтернеті в інтерактивному класі від досвідчених педагогів, забезпечує просунуті навички спілкування, досліджень та аналізу. Випускники завершують програму, повністю підготовлену для професійних можливостей у видавничій справі, редагуванні, зв'язках з громадськістю, цифровому копірайтингу, викладанні тощо.

    • Fort Wayne, США

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Незалежно від того, чи читаєте ви їх, пишете, вивчаєте, аналізуєте чи вимовляєте, ви не зможете уникнути слів. То чому б не прийняти їх?

    • St. Cloud, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Програма викладання англійської мови як другої мови (TESL) підготує вас до навчання студентів у США та в усьому світі. Фокус на культурному розмаїтті в усьому містечку познайомить вас із громадою учнів у локальному контексті. Ви дізнаєтесь тонкощі мовознавства та викладання у фахівців, які жили, працювали та навчали у всьому світі.

    • San Francisco, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Магістр мистецтв з концентрацією в галузі викладання англійської мови як іноземної (TESOL) готує студентів спеціально, щоб викладати англійську мову для не-носіями мови.

    • Akron, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Магістр мистецтв з англійської мови надає студентам міцну практичну та теоретичну підґрунтя, коли ви готуєтеся рухатися вперед у кар’єрі або в аспірантурі та професійній школі. У цій програмі ви знайдете викладачів, які є доступними та бажають працювати зі студентами, щоб допомогти вам розробити документи для публікації в реферованих журналах, створити пропозиції для презентації на регіональних та національних конференціях та підготувати навчальний план для використання у власному викладанні.

    • Bemidji, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь магістра англійською мовою особливо підходить для студентів, які хочуть продовжувати докторську роботу, проходити професійне навчання різного роду або займатися іншою творчою діяльністю. Він відкритий для студентів, які здобули спеціальність англійської мови, мають досвід гуманітарних наук або мають вищу освіту.

    • La Grande, США

    Денне навчання

    Купажований

    Англійська

    Магістр образотворчого мистецтва у галузі творчого письма - це програма для випускників з низьким рівнем проживання, яка вимагає двох тижнів проживання кожного літа в Східному Орегоні та проходження онлайн-курсів та індивідуального навчання з викладачами МЗС до кінця дворічної навчальної програми.

    • Portland, США

    На кампусі

    Англійська

    У програмі магістра мистецтв викладання англійської мови для носіїв інших мов (TESOL) ви дізнаєтесь, як розширити можливості різних груп учнів, які вивчають англійську мову, чуйними до соціально-політичного, економічного, культурного та освітнього контексту. Ви розвинете багатий баланс лінгвістичних знань, педагогічної майстерності, культурної компетентності, досвіду досліджень та духовного розвитку. Ваш ступінь магістра в TESOL допоможе вам перейти на наступний рівень викладання в коледжах, університетах, місійних організаціях та мовних школах по всьому світу. Якщо ви хочете посилити свій вплив, відточити свої навички та поглибити свою віру, наступний крок для вас - здобуття магістра в TESOL у Multnomah.

    • Lake Charles, США

    На кампусі

    Англійська

    Підніміть свою кар’єру та зв’язок із літературою на наступний рівень у магістра англійської мови з Державного університету МакНіза Завдяки поглибленим викладанням курсів з літературознавства, критичної теорії, західної літератури, жанрознавства та жінок у галузі літератури, наш ступінь магістра з англійської мови базується на бакалаврських засадах, щоб підготувати вас до докторського ступеня, викладати в середній школі чи коледжі, або низка інших просунутих мовних та комунікативних кар’єр.

    • University Center, США

    На кампусі

    Saginaw Valley State University співпрацює з університетом Мін Чуань, щоб запропонувати магістерську програму викладання китайської мови як іноземної (TCFL).

    • Montevallo, США

    На кампусі

    Англійська

    Студенти програми англійської мови MA розширюють своє розуміння широти англійської мови та літератури під час роботи з викладачами для розробки оригінальних досліджень та досвіду в академічній галузі на вибір. Програма наголошує на тісному наставництві з викладачами кафедри, професійному розвитку та навчальній програмі з урахуванням індивідуальних інтересів студентів.

    • Salisbury, США

    На кампусі

    Англійська

    Кафедра англійської мови в Університеті Солсбері пропонує широкий спектр можливостей для магістра мистецтв та післядипломної освіти для студентів, які бажають продовжити своє навчання в різних галузях. Хоча досвід кожного аспіранта в кінцевому рахунку залежить від енергії, відданості та фантазії, яку студент віддає навчанню, магістр університету Солсбері