Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Введення

Дніпровський державний технічний університет розпочав свою майже 100-річну історію з квітня 1920 року у м. Кам'янське як політехнічний технікум з правом випуску інженерів з п'яти спеціальностей; у 1930 році технікум реорганізовано у вечірній металургійний інститут; у 1960 році вечірній металургійний інститут перейменовано у металургійний завод-втуз; у 1967 році металургійний завод-втуз реорганізований в індустріальний інститут; у 1994 році індустріальному інституту надано статус державного технічного університету.

У теперішній час, згідно з наданими сертифікатами та ліцензією, в університеті здійснюється підготовка з 21 спеціальності за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 19 спеціальностей за другим (магістерським) рівнем вищої освіти(90,5%) i 10 спеціальностей за третім (освітньо-науковим) рівнем із загальним ліцензованим обсягом 2830 oci6. Усі спеціальності акредитовані, також акредитовані 19 освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Підготовку здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем в університеті здійснюють19випускових кафедр, що становить 95% від загальної кількості випускових кафедр.

Розташування

  • Kamianske

    Dniprobudivs'ka Street,2, 51900, Kamianske

    Запитання