Crandall University

Crandall University

Crandall University

Введення

історія

В кінці 1940-х років, баптистська конвенція Організації Об'єднаних занепокоїлися про молодих людей, які виїжджали на атлантичному узбережжі Канади для вищої освіти Біблії. Незважаючи на те, що деномінація університет в Wolfville, NS, було областю християнської освіти, яка не була покривається. У 1949 році Сполучені Хрестителя Біблія училище було засновано в Монктоні і як Біблійний коледж і школу. Протягом наступних двох десятиліть, молоді люди приїхали з усіх кінців атлантичному узбережжі Канади вчитися в християнському контексті і жити в християнській громаді.

Успіхів у навчанні дуже швидко став візитною карткою нової школи, і багато людей дали жертовно розширити можливості установ і програм. Доктор Мирон Брінтона залишив успішну пастором, щоб вести до молодої установа для більшості його першого десятиліття. Його почуття сім'ї та християнської прихильності заклала основу для більшої частини своєї традиції.

До 1968 року школа була в перехідній акцент змінюється на посаду високого шкільної програми. Він став Біблійний коледж і Крістіан Молодший гуманітарний коледж. У 1970 році назва була змінена на Атлантичному Хрестителя коледж, щоб відобразити нові програми. Протягом цього періоду, Президент, д-р Стюарт Маррі, прагнув створити сильну здатність і забезпечити розширену вибір курсів.

У 1983 році Нью-Брансвік законодавчий орган прийняв статут про надання Атлантичний Хрестителя коледж, має право запропонувати ступінь бакалавра. За десять років потому, в 1996 році, оригінальний законодавчим актом було внесено зміни, щоб змінити ім'я в Атлантік-Baptist University. Це було зроблено, щоб відобразити триваючий ріст і розвиток університету як свідчить надання ступенів у різних областях, в тому числі мистецтва, науки, бізнесу та освіти.

У 2008 році, а в 2010 році, були зроблені невеликі поправки до Закону, в першу продовжити надання градусів понад рівень, бакалаврату, а по-друге, щоб змінити ім'я CRANDALL університету на честь Йосипа Крандалл, який заснував кілька баптистських церков у більш Монктон площа в кінці 1800-х років. Це нове ім'я також було представлено як спосіб більш ясно приноситься в invititation християнським студентів і прихильників, що не були з баптистської традиції.

Місія

Місія CRANDALL університету є те, що перетворення переживає якості університетської освіти міцно вкоренилися в християнській вірі. Ця місія здійснюється через:

Вчення про ліберальні мистецтв, науки та професійного навчання, яка включає: Особистісно-орієнтований підхід, який фокусується на навчання, а не поставки тільки інформації; Прихильність цілісного росту людини: духовне, інтелектуальне, особисті / соціальне і фізичне благополуччя; Спільна робота видатного і відданих своїй справі працівників, викладачів, адміністраторів та членів Правління; Розвиток єдиної і турботливого співтовариства, в якому учасники чутливі до потреб один одного, підтримувати один одного у формуванні характеру, лідерських навичок та інтеграції віри і навчання за допомогою чого вони готові для майбутніх позицій впливу та лідерства на службі Царство Боже; Відкритість осіб будь-якої раси, кольору шкіри, статі та віросповідання, які хочуть стати частиною спільноти CRANDALL університету. Дослідження факультету, який включає, але не обмежується: Розширення знань у дисципліні вченого; Стандарт якості підтверджує прагнення університету до академічного цілісності; Просування інтеграції віри і навчання за допомогою науки і публікації, оцінювати теорії / висновки у світлі християнського світогляду.

Заява Віри

Бог: Існує один Бог, вічно існуючий у трьох особах: Отця, Сина і Святого Духа. У Бога ці три особи рівні і єдині по суті і досконалості. Вони виконують різні, але гармонійні офіси у великій справі викуплення. Бог є Отець усіх людей в загальному сенсі Творця і Вседержителя всесвіту. Він має батьківську співчуття для всього людства. Бог є Отець, в особистому сенсі, для всіх, хто сповідує віру в Його Єдинородного і унікальною Сина, Ісуса Христа. Ісус Христос є Бог явився у плоті; ми стверджуємо Його народження від діви, безгрішне людство, божественні чудеса, викупна смерть раз і назавжди, тілесного воскресіння і вознесіння, посередницької діяльності перед Отцем, і блаженної надії Його особисте повернення в силі і славі. Святий Дух є третя особа Бога, який виходить від Отця і Сина. Святий Дух викриває людство гріха, праведності і суду Божого; закликає людей до покаяння і віру в Ісуса Христа, перебуває і дозволяє віруючому жити святим життям; і дає віруючому свідчити і трудитися для Господа Ісуса Христа.

Святе Письмо: Святе Письмо Старого і Нового Завітів мають свої повноваження від одного Бога і дані нам по Божественному натхненню. Вони тільки ідеально, вища, непогрішним, і досить стандартним для всіх питаннях віри та поведінки. Вони були ретельно збережені Божому провидінню завдяки роботі відданих віруючих.

Людство: Людство було створено безгрішний. За непослух перших чоловіка і жінки, як гріх увійшов у людську расу. Завдяки цьому непокори все людство народжується грішною, під прокляттям осуду і смерті, потребують покаяння і прощення.

Порятунок: Порятунок втрачених і грішним людством можна тільки через заслуги Ісуса Христа і Його спокутної смерті від нашого імені. Порятунок повинно бути отримано через покаяння і віру, і це не рахуючи робіт. Вона характеризується регенерації Духом Святим.

Церква: Церква складається з усіх істинних віруючих в Господа Ісуса Христа. Біблія також визначає помісної церкви в зборі хрещених віруючих, організованих для поклоніння, учнівства, інформаційно-пропагандистської та служіння іншим для Бога.

Воскресіння і суд: Там буде загальне воскресіння з органів праведних і неправедних. Бог буде судити все людство. Ті, хто врятований буде жити вічно в Божій присутності. Ті, хто втратив у гріху отримаєте вічного засудження.

English Language Requirements

Підтвердьте свій рівень володіння англійською мовою за допомогою Duolingo English Test! DET — це зручний, швидкий і доступний онлайн-тест з англійської мови, прийнятий понад 4000 університетами (як цей) у всьому світі.

Розташування

  • Moncton

    Box 6004 Moncton

    Запитання